Nya Black Mirror-avsnittet låter tittarna själva bestämma slutet

Nu håller Netflix på att utveckla en slags specialfunktion för nästa säsong av Black Mirror. Så snart som i vinter kommer tittarna få olika valmöjligheter för att själva avgöra slutet i ett av tv-seriens nya avsnitt.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-02 09:01  |  Lästid: < 1 minuter

Snart släpper streamingjätten Netflix en spännande satsning när det kommer till sättet att kolla på tv-serier. Företaget håller nämligen på att ge sig in i området som kallas interaktivt tv-tittande. Något som handlar om att tv-tittare själva kan välja hur en serie ska sluta med hjälp av olika valmöjligheter i berättelsen. Det rapporterar Bloomberg och hänvisar till anonyma källor med insyn i projektet. 

Nytt Black Mirror-avsnitt i december

Genom att blanda element från tv-spel med traditionell tv hoppas bolaget på att utveckla en formel som kan appliceras på flera andra serier i framtiden. Netflix räknar med att lansera ett smakprov för detta i slutet av året, och det är i den hyllade dystopiserien Black Mirror funktionen ska testas. Där kommer vi i ett avsnitt av den kommande femte säsongen få olika valmöjligheter som påverkar slutet. Avsnittet förväntas släppas i slutet av detta år. Dela på Facebook
Tweeta