Nymans Ur 1851 öppnar Pop-Up Boutique med Tudor

Exklusiva Tudor Black Bay 58 Bronze Boutique Edition kommer för första gången att finnas tillgänglig för försäljning – under rekordkort tid.

Joel Ågren  |  Publicerad 2023-10-18 11:35  |  Lästid: < 1 minuter

Goda nyheter för alla klockentusiaster: Mellan den 26-28 oktober kommer exklusiva klockåterförsäljaren Nymans Ur 1851, i samarbete med Tudor, att öppna en pop-up boutique på restaurang Vau de Ville på Norrmalmstorg i Stockholm. Evenemangen inleds med en VIP-kväll den 26:e oktober och följs sedan upp av en pop-up boutique öppen för allmänheten. Under dessa dagar har man möjlighet att utforska hela Tudors Core-kollektion och – framförallt – chansen att lägga vantarna på den högst limiterade Boutique Edition-versionen av Tudor Black Bay 58 Bronze, som för allra första gången kommer att finnas tillgänglig för försäljning. Men det gäller att hänga på låset. Den exklusiva bronsversionen kommer endast att finnas tillgänglig under tiden pop-up boutiquen är öppen.

Schweiziska urmakaren Tudors populära Black Bay-kollektion är en hyllning till Tudors rika historia av att tillverka tåliga dykarklockor, som använts av allt från militärer till professionella dykare och renodlade klockentusiaster. Serien introducerades år 2012 och hämtade inspiration i företagets tidiga Submariner-modeller, som i dag är ytterst åtråvärda samlarobjekt – inte minst tack vare sitt militära arv.

Den limiterade Tudor Black Bay 58 Bronze Boutique Edition-versionen är för första gången utrustad med ett bronsarmband och ett nytt spänne med snabbjusteringssytem. Andra usp:er är urverket MT5400, som garanterat hög teknisk prestanda, och den nya brunbronsfärgade färgpaletten som pryder urtavlan. Pris: 52 600 kr.

Läs mer om klockan här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-10-18 12:43