Officiella trailern till Disneys nya ”Aladdin” är här!

Trailern till Disneys nyversion av "Aladdin" peggar upp för en riktig nostalgifest.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-03-12 14:29  |  Lästid: < 1 minut

Vilken tid att leva i! Alla vi 90-talsnostalgiker får i år återuppleva två av vår barndoms kanske finaste ögonblick i och med de kommande nyversionerna av Lejonkungen och Aladdin.

Nu känns Agrabah närmare än på länge då den första riktiga trailern för den Guy Ritchie-regisserade Aladdin-filmen precis har släppts. Tidigare har ett par teaser-trailers skrapat på ytan men nu får vi en betydligt tydligare bild av hur filmen kommer att se ut.

Officiella trailern till Disneys nya

Disneys animerade succéfilm Aladdin från 90-talet sitter kvar i ryggmärgen hos många som växte upp då. Och den numera klassiska sagan om gatupojken som blev kär i en arabisk prinsessa, är fortfarande en självklar favorit hos världens barn. Nu är det äntligen – och snart dags för historien att släppas på nytt, denna gång som spelfilm.

Will Smith spelar Anden

Rollen som Aladdin kommer spelas av Mena Massoud, från Tom Clancy’s Jack Ryan. Jasmine spelas av Naomi Scott och Jafar av Marwan Kenzari. Rollen som Anden spelas av ingen mindre än Will Smith. Något som man bara önskar blir till storsuccé.

Aladdin släpps på bio den 24 maj 2019. 

Se trailern här: 

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta