Exklusiva tjänsten: Så fyndar du designplaggen utan att lägga en krona

Samla poäng som du sedan kan handla designerplagg för. Hos medlemsklubben BestSecret kan du fynda höstgarderoben med hjälp av dina vänner. Här får du veta hur. Plus; BestSecrets Josefine Terner tipsar om höstens tre garderobsmåsten.

Erbjudande – Bli medlem och få rabatt!

Just nu bjuds Kings läsare exklusivt in som medlemmar hos BestSecret. Dessutom får alla som registrerar sig 200 kronor att handla för (gäller vid köp om minst 600 kronor). OBS! Gäller nya medlemmar.
Vouchern är giltlig i ett år. 
Här kan du bli medlem

Medlemsklubben BestSecret har sitt ursprung ur tyska Schutermann & Borenstein som hade som affärsidé att sälja tyger för konfektion till kända varuhus. 2007 blev man BestSecret fullt ut och startade sin första webbshop utifrån idén att kunna erbjuda en exklusiv skara personer att handla designkläder till nedsatta priser. 

På det spåret har det fortsatt och idag har medlemstjänsten etablerats i flera länder runtom i Europa. 
I utbudet finns både kläder och accessoarer från märken som Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Tiger of Sweden, Gant och Adidas Originals. Totalt är 3 000 designers anslutna och bidrar med över 30 000 produkter.

Ytterligare en bonus hos BestSecret är att du har möjlighet att på sikt handla utan att behöva lägga en enda krona. Detta genom att själv bjuda in vänner. Du får då fem procent i provision på deras köp, och dessutom voucherar att handla för – det är en riktigt bra deal.

Har ni några riktigt bra erbjudanden just nu?
– För tillfället har vi till exempel många snygga rockar inne i webbshoppen, till väldigt bra priser. Bland annat en från Tiger Of Sweden som just nu är nedsatt 20 procent hos oss, berättar Josefine Terner på BestSecret. 

Exklusiva tjänsten: Så fyndar du designplaggen utan att lägga en krona
Rock, Tiger Of Sweden, 20 procent och Handskar, Joop, 67 procent rabatt.

Hösten hos BestSecret

Hösten hos BestSecret ser riktigt fin ut. Just nu kan du som Kingläsare bli medlem hos BestSecret och fynda din höstgarderob. 

Vilka tre måsten ser ni i höst? 
– Nummer ett är mockajackan, den ska inte sitta för tight utan gärna ha plats för en stickad tjocktröja under. Satsa på en storlek större än vad du normalt brukar ha. Då kan du använda den när temperaturen sjunker. 
Utöver det ser vi ett par klassiska boot som passar till alla outfits. Om du vill vara extra trendig så satsa på ett par bruna i mocka. Matcha gärna din outfit med en schysst klocka, funkar till allt och är pricken över i:et. 

 
Exklusiva tjänsten: Så fyndar du designplaggen utan att lägga en krona
Jacka, Guess, 63 procent rabatt och Skor, Gant, 20 procent rabatt och Klocka, Michael Kors, 40 procent rabatt

Finns det några missar jag bör undvika när jag bygger min höstgarderob?
– Hoppa bara på trender som du känner dig bekväm i. Även om en viss trend är superinne så kanske det inte känns som din stil. Den största missen man kan göra är att köpa ett plagg bara för att alla andra har det. Våga gå din egen väg och utveckla din egna personliga stil.

Vilka nyckelplagg funkar alltid på hösten och över tid?
– Skinnjackan, den kommer tillbaka varje höst men även trenchcoaten och ullrocken. Satsa på en mer klassisk modell för att kunna ha plagget i fler år. Stickade tröjor är en självklarhet till hösten, gärna i lite mörkare färger som burgundy, mörkgrönt, marint och grått. Och kabelstickat!

Bli medlem hos BestSecret idag och få 200 kronor att handla för (vid köp för minst 600 kr. OBS! Nya medlemmar).
Exklusiva tjänsten: Så fyndar du designplaggen utan att lägga en krona
Stickad tröja, Sebago, 72 procent och Skinnjacka, Diesel, 41 procent rabatt

Här kan du bli medlem och få 200 kronor att handla för (vid köp för minst 600 kr. OBS! Nya medlemmar).

Dela på Facebook
Tweeta