King väljer: 10 av säsongens snyggaste vinterjackor –till fyndpriser

Rysskylan är på väg in. Och eftersom Kingredaktionen vägrar att huttra, dra upp axlarna i tre månader och ha blåa läppar gick vi på jakt efter de varmaste - och snyggaste vinterjackorna just nu. Här är 10 fynd - samtliga från det hemliga modevaruhuset Bestsecret.

Det sämsta sättet att möta den kallare årstiden måste vara som New York-borna gör. Samma kläder som på hösten men ytterligare tre plagg till. Dubbla mössor. Täckväst på jeansjacka. Lager-på-lager på värsta tänkbara sätt.

Det ”hemliga” modevaruhuset Bestsecret har bättre alternativ. Ytterplagg från tusentals olika märken för priser långt bättre än ditt genomsnittliga dyra shoppingcenter. I dag är alla produkter rabatterade med mellan 20 och 80 procent. Utbudet är enormt – det finns fem miljoner produkter just nu. Enligt Bestsecret är målsättningen att ”skapa en innovativ shoppingklubb där vi dagligen delar med oss av vår exklusiva tillgång till de bästa varumärkena till de bästa priserna. Genom att göra klubben exklusiv endast för medlemmar kan vi förhandla med tusentals varumärken och på så sätt alltid erbjuda våra medlemmar fantastiska priser och erbjudanden, och ett utbud lika stort som ett varuhussortiment”.

Eftersom du är läsare av King har vi en väg in i detta modeshoppingparadis. Registrering går snabbt – gör det här.

Vi har också valt ut tio plagg som vi vet att du kommer att älska:

1. Napapijri Fleecejacka, 954 kronor

En jacka som är lätt att fastna för. Dags att hitta ett svar på frågan: varför tar du inte av dig jackan när du är inomhus? Well, för att den är som att krypa in i en koja fylld av hundratals nyfödda björnungar.


2. Colmar Dunkappa, 2 564 kronor

De stora dunjackornas tid är nu. Och varför inte gå all in på en fullängdare? Med ett par limiterade Nike, dyra träningstajts och en chailatte i handen kommer ingen att ifrågasätta din status som dyr yogatränande serieentreprenör som just gjort en exit.


3. Blauer USA Dunjacka, 3 802 kronor

Perfekt storlek på fickorna, grymt fin grön färg, rejält stor luva för att klara att stänga ute både intryck och oväder. När en trekvartsrock möter vinterparkas. Tvåvägsdragkedja, knapplås och smarta innerfickor. Dessutom en något smalnande passform och pilformad bak för att täcka rumpan.


4. S4 jackets Vinterjacka, 1 134 kronor

En modell som lånat drag från Tensons klassiska jacka. Den här i marinblått och matt yta är gångbar både utanför finkrogen och vid snöskotrarna en kall och tidig vintermorgon i februari. Rätt knäppt har den här jackan inte ett enda insläpp av kyla.


5. Canali Sammetsjacka, 4 755 kronor

Kombinationen av sammet och midjekort jacka av bombertyp skulle kunna bli ödesdigert. Men Canali har gjort det perfekt. Fickorna utanpå gör silhuetten kramvänlig utan att ta bort flirten med jetflyg. Ingen jacka kombinerar Top Gun och rockstar 2020 bättre än denna.


6. Peuterey Dunjacka, 3 802 kronor

Älskar du också känslan att mitt i vintern slippa stor jacka och istället gå klädd i tjock tröja med väst, skinnhandskar och hipstermössa? Då har du hittat rätt. Winter in the back, spring in the front kan man säga. Ribbstickat och med avtagbar luva.7. Ad hoc Dunjacka, 1 992 kronor

Kamouflage är fortfarande gångbart och den här jackan från Ad Hoc har så mycket mer än ett fint yttre. Materialet på utsidan har en behandling som stöter bort fukt bättre. På insidan håller dun och fjädrar dig varm. Grymma sidofickor och bra längd. Finns även i grått kamomönster.


8. Holubar Dunkappa, 2 849 kronor

När din favoritparkas extraknäcker som vinterjacka finns ingen anledning att klä dig på något annat sätt än ett mods. På med ökenkängorna och dra igång din vespa. Så länge det är snöfritt kan du i alla fall låtsas att du bor i Milano eller i Brighton. Tjock halskrage borde fler jackor ha.9. Windsor Yllejacka, 2 894 kronor

När pilotjackan tolkas på detta vis är det bara hatten av. Grått och svart blir en perfekt kombo och modernare än när flygarjackan kommer i skinn och vit ull på kragen. Passar perfekt till både skräddat och jeans. Finns även i brunt.


10. Michael Kors Övergångjacka, 2 659 kronor

Antingen kan man se en övergångsjacka snävt: en jacka för vår eller höst. Eller så ser du den som ett perfekt plagg för de dagar i vinter som är mildare, på gränsen till varma. Eller när du ska röra dig lite mer. Komplettering i din garderob kan inte vara mer stylish.

Att bli medlem i Bestsecret går bara genom att en annan medlem rekommenderar dig. Här kan du bli medlem genom oss på King.

Dela på Facebook
Tweeta