Smarta shoppingknepet: Så fyndar du höstens designplagg

Tiger of Sweden, Samsøe & Samsøe, Tommy Hilfiger... I höst kan du superenkelt klicka hem plagg och accessoarer från kända designerns utan att göra stora hål i plånboken. Här avslöjar vi hur.

BestSecrets anrika historia

  • Så började det… Historien bakom BestSecret tar sin början 1923. Två vänner i Tyskland grundade då en grossistfirma där de säljer tyger för konfektion till välkända varuhus.
  • Till begränsad skara… Vännerna fick frågan om de ville sälja varuhusens överskott, bara de inte konkurrerade med den vanliga försäljningen. Och det var så idén om medlemskap och erbjudanden till en begränsad skara kom till.
  • 60 000 personer i kö… Företaget öppnade flera varuhus i Tyskland som bara riktade sig till medlemmar. När taket för medlemmar där var nått stod 60 000 personer fortfarande i kö. Då vände man blicken mot andra länder och nätet.
  • Just nu kan svenskar bli medlemmar… BestSecret har nu öppnat möjligheten för att ta in medlemmar från Sverige. Men även här finns ett medlemstak, just för att inte konkurrera med vanlig försäljning. 

Vill du uppdatera höstgarderoben? Nu kan du shoppa plagg från kända designers och få upp till 80 procents rabatt på dina köp. De fördelaktiga erbjuderna hittar du hos BestSecret, en exklusiv shoppingklubb för medlemmar. För att bli del av den utvalda skara som får botanisera bland fynden på sajten, måste du bli inbjuden av en annan medlem. Och det är här King Magazine kommer in. Just nu erbjuder vi våra läsare medlemskap hos BestSecret och 200 kronor att handla för. Klicka här och läs mer.

3 000 märken

På den exklusiva sajten kan du välja bland 
3 000 olika märken och hitta klockor, skor, accessoarer och vanliga plagg från årets och förra årets kollektioner. När du kommit igång och börjat shoppa kan du själv bjuda in vänner till klubben. Du får då 5 procents provision på deras köp, men också en voucher på 300 kronor.

– Vissa av våra medlemmar använder aldrig ”riktiga pengar” utan handlar bara för de poäng de tjänar på vännernas köp. Det är lite kul, säger Elisabeth Hansen, klubbens Sverigechef.  

60 000 personer i kö

Det företag som står bakom BestSecret startade i Tyskland redan 1923. Idén bakom shoppingklubben är att ta hand om överskottet från olika varuhus och designers, men samtidigt inte konkurrera med deras vanliga försäljning. Därför finns det också ett medlemstak i klubben. När detta var nått i Tyskland stod 60 000 personer fortfarande i kö. Då vände man blicken mot nätet och andra länder som Sverige, där BestSecret nu funnits ett kort tag.

Hur mycket pengar kan man spara på att shoppa hos BestSecret?

– Ja, det kan bli ganska mycket. Jag har själv köpt en skinnjacka, en riktig dyrgrip från Karl Lagerfeld, som jag älskar. Den fick jag för halva priset. Men hur mycket den kostade kan jag inte avslöja. För att få veta det måste man nämligen vara medlem, säger Elisabeth Hansen.
Klicka här – och bli medlem.

Tre bra höstköp från BestSecret

Smarta shoppingknepet: Så fyndar du höstens designplagg
Yllerock från Tiger of Sweden, 45 procents rabatt.
Smarta shoppingknepet: Så fyndar du höstens designplagg
Halsduk i kashmir från Colombo, 77 procents rabatt.
Smarta shoppingknepet: Så fyndar du höstens designplagg
Grova boost från Clarks, 54 procents rabatt.
Smarta shoppingknepet: Så fyndar du höstens designplagg
Läderbälte från Tiger of Sweden, 50 procents rabatt.
Smarta shoppingknepet: Så fyndar du höstens designplagg
Långärmad bomullsskjorta från Hugo Boss, 56 procents rabatt.
Dela på Facebook
Tweeta