Undvik kemtvätt – Så här tvättar du din kavaj på hemmaplan

Kemtvätt kostar både tid och pengar, och inte minst sliter de på dina favoritplagg. Men var inte orolig, bättre lösningar finns. Med hjälp av tvättmaskinens ångprogram blir kavajen fräsch igen.

Advertisement

Vi känner alla igen situationen. De finaste plaggen vi har blir liggandes i tvättkorgen efter att ha använts en gång. 
Låt inte klädernas tvättråd från 50-talet bestämma vad du ska ha på dig. Även de kläder som kräver finare handtvätt, så som ylle eller siden, går att få fina i maskin. 

Stilexperten, tillika Cheavalereskprofilen, Alexander Wiberg tog plats i Electrolux Laundry Spa för att visa hur man enkelt kan tvätta sina kavaj med hjälp av Electrolux PerfectCare.
Knepet? Ånga. 

Så här enkelt blir kavajen fräsch igen

En unken och otvättad kavaj kan enkelt bli fräsch igen med hjälp av din tvättmaskin där hemma.
Electrolux tvättmaskin har ett ångtvättsprogram som inte tillsätter vatten, istället tillsätts ånga som försiktigt fräschar upp dina plagg. 
Vill du kan du också tillsätta en doft på samma sätt som vanligt tvättmedel. 
Hela kalaset tar inte mer än 25 välinvesterade minuter. Lycka till! 

LÄS MER: Tvättips från Electrolux 

 

 

Det här är Electrolux PerfectCare

Kläder som man tar hand om håller längre. Med Electrolux PerfectCare 800 får du hjälp med precis detta. Våra tvättmaskiner innehåller tre funktioner som vi är extra stolta över: 

SteamCare: Vårt SteamCare System ger dig professionella resultat hemma. Avsluta varje tvätt med ånga för att minska skrynklor med en tredjedel och få mjukare plagg utan värme från normal strykning. Eller använd SteamCare för att fräscha upp ett plagg och undvika onödig tvättning.

SensiCare: Vårt SensiCare System säkerställer att det blir rätt tid, energi- och vattenförbrukning för din tvätt. Det förhindrar plaggen från att tvättas för länge, vilket gör att de behåller formen och känslan längre.

UltraCare: Vårt UltraCare-system förblandar tvättmedlet och ger en snabb och grundlig rengöring. Detta gör att tvättmedlet kommer åt och skyddar varenda tråd i tyget samt gör så att mjukheten och formen bibehålls längre.

Här kan du läsa mer 

Dela på Facebook
Tweeta