3 kosttillskott som får dig att nå ditt träningsmål snabbt och effektivt

Vill du bli mer fit, få en starkare kropp och ha mer energi? Tyvärr kan du inte komma undan motion och en balanserad kost – men det finns lyckligtvis hjälp att hämta. Här har vi samlat några av de bästa kosttillskotten som hjälper dig på god väg.

Sommaren är snart här, vilket betyder sol, strand och härliga stunder. Även om det är en märklig tid vi lever i just nu så finns det ljus och värme i slutet av tunneln. Det betyder också att klockan klämtar för din träningssatsning.

Alla vill vi gärna vara så redo som möjligt när sommaren kommer, oavsett vad våra mål än må vara. Nej, du kan inte komma runt löpturen eller gymbesöket – men det finns några kosttillskott som gör det lättare att få mycket bättre resultat. Och om du ändå gör jobbet, varför inte få ut det mesta av det?

För att göra det så enkelt som möjligt att hitta rätt i kosttillskottsdjungeln så har vi har gjort detektivarbetet så att du slipper. Här är tre kosttillskott som garanterat gör vägen till ditt mål, och bättre resultat, mycket lättare.

1. Proteinpulver skräddarsytt till dig och ditt mål

Om det finns någon produkt som omges av många missförstånd så är det proteinpulvret. Många tror nämligen att det inte spelar någon roll vilket proteinpulver du använder. Men om du vill öka din muskelmassa så ska du självklart inte ha detsamma som en som försöker gå ner i vikt, eller omvänt! Oavsett om ditt mål är muskeluppbyggnad eller viktnedgång så har din kropp behov av extra protein och här är proteinpulver grundstenen i att göra det enkelt att uppnå ditt mål.

Ett typiskt misstag vid användning av proteinpulver är att använda en produkt som inte innehåller de ingredienser som gynnar det specifika ändamålet. Det problemet har företaget Fitnessguru löst med sitt nya personliga proteinpulver. Utifrån 13 frågor skräddarsyr företaget ett pulver som lever upp till dina individuella behov. Ta testet gratis här och ta reda på vilken protein-blend som passar dig, din kropp och ditt mål.

2. MCT-olja

Om du inte har hört talas om MCT-olja så är det på tiden. En av de stora trenderna från USA nådde den svenska marknaden under förra året och blev snabbt det hetaste kosttillskottet för viktnedgång, energi och generell hälsa. Sällan har ett kosttillskott blivit så populärt på så kort tid. MCT är en förkortning av den engelska termen “Medium Chain Triglycerides”. Enkelt förklarat är det tal om en speciell grupp med fettsyror som snabbt omvandlas i din kropp och innehåller en lång rad unika egenskaper. Den populäraste och renaste MCT-oljan i Sverige kan du köpa här (med ett specialerbjudande på produkten just nu!).

3. EAA-aminosyror

Vi vet alla att ju hårdare du tränar, desto bättre resultat får du. Och vem vill inte kunna pressa sig själv ännu mer? Kanske har du hört talas om eller redan provat aminosyrorna BCAA, som ger energi och uthållighet under din träning. Men med det sagt så vill vi också säga – glöm BCAA! Det finns nämligen en ny aminosyra-produkt på marknaden som slår BCAA på alla parametrar.

BCAA innehåller bara tre av av de essentiella aminosyrorna, och det är här EEA kommer in i bilden. Med alla 9 essentiella aminosyror får du med EEA en produkt som på riktigt ger energi och uthållighet – så att du kan pressa dig själv att ta extra repetitioner. Vill du ha bättre resultat? Gör dig själv en tjänst och byt ut BCAA mot EAA. Skillnaden går inte att bortse från.

Är du redo att komma i ditt livs form?

Listan slutar dock inte här. Utöver de tre kosttillskotten så finns det på Fitnessguru.com en massa andra effektiva produkter som kan hjälpa dig att nå dina mål snabbare och effektivare. Hela deras sortiment hittar du här.

Så nu till den stora frågan: Är du redo att komma i toppform snabbt och effektivt? Fitnessguru står i alla fall redo att hjälpa dig på traven så att du når dina mål på bästa vis.

Dela på Facebook
Tweeta