Tävla och vinn lyxigt hudvårdspaket från FOREO

När grooming möter teknik tas det till en ny nivå! Nu har du chansen att tävla om ett lyxigt paket med ansiktsrengöringsborste och en sonisk pulserande tandborste från FOREO – allt till ett värde av 2 594 kronor.

Svenska FOREO är inte ett traditionellt skönhetsföretag men har sedan starten för fem år sedan tagit branschen med storm med sin revolutionerande tandborste och ansiktsrengöringsborsten Luna.

Tävla och vinn

LUNA go for MEN är den perfekta resevänliga elektriska rengöringsborsten för en hektisk livsstil. Tack vare dess kompakta storlek och T-Sonic-teknologi kan du njuta av en komplett hudvårdslösning som förbereder huden för rakning när och var du vill – utan att kompromissa. LUNA go for MEN är anpassad till mäns hud och mjukgör huden för en närmare, mjukare och mer behaglig rakning. Efter bara en minuts användning i rengöringsläget, minskar hudirritation och rakbladen håller dubbelt så länge.
LÄS MER HÄR

ISSA 2 är den förbättrade eltandborsten med dynamisk dual-design. ISSA 2 kombinerar tåliga PBT-polymerborststrån med mjukt silikon i en enastående sonisk tandborste som nu håller för hela 365 dagars användningar på enbart en laddning, så att du kan bibehålla ett fräscht leende året runt!
LÄS MER HÄR

För att tävla behöver du svara på frågan nedan, samt motivera varför du ska vinna.

1:a pris LUNA go for MEN + ISSA 2
2:a & 3:e pris LUNA go for MEN

Lycka till!

Nu är vinnarna utsedda! Vi säger grattis till:

August, Amuthan och Christian.

Dela på Facebook
Tweeta