King väljer Happy Socks-strumporna som passar till finskorna

Omväxling förnöjer, som bekant. Inte minst klädmässigt. Happy Socks har strumpor för både sneakers och dressade skor.

Alltid rött, alltid rätt

Röda strumpor kanske kan låta som ett färgstarkt val, men i själva verket är det en klassiker. Att bära ett par välputsade loafers tillsammans med röda strumpor var brittiska 60-talsmods självklara val. 120 kr

Blockpolitik

Happy Socks har förutom sina högljudda strumpor ett stort urval av lågmälda och eleganta kostymstrumpor. Som dessa geometriska sockor som passar utmärkt till ett par klassiska oxfords. 120 kr

Batixpjäxa

En av de senaste årens tydligaste trender är 70-talet, och specifikt batik. Att bära ett par tie dye-strumpor till ett par eleganta slippers får dig att se ut som en Studio 54-stammis på efterfest på nolltid. 120 kr.

Modechock

Även om starka färger livar upp så är det inte varje dag som man vill sticka ut. Det ribbade tyget gör att även en chockrosa strumpa upplevs som dressad, speciellt till ett par grovhuggna derbyskor. 120 kr. 

Fluffig vinter

Inget värmer så bra om vintern som ett par lurviga sockor. Happy Socks fuzziga varianter i neonfärger sätter stilen året om. 120 kr.

Fab fot

Absolut, det går att diskutera om Beatles eller Stones var 60-talets bästa band – men bara ett av banden har fått en sko uppkallad efter sig. Kombinera dina ”beatle boots” med ett par Macca-strumpor för maximal dos Beatlemania i vinter. 140 kr.

Kolla in hela Happy Socks sortiment på happysocks.com.

Dela på Facebook
Tweeta