Tävla och vinn – sätt ditt personliga statement på ett däck

Glöm döda ytor och svart gummi. Uppstickaren Laufenn vill ge dig en röst – och låta dig sätta ett meddelande på dina däck. Så vad skulle du "säga" om du fick trycka ett budskap på dina däck? Tävla och vinn – Ge oss din bästa idé och vinn biljetter till Åre Sessions.

Det här är Laufenn

Laufenn är ett varumärke som passar människor vars livsstil eftersträvar ett smartare sätt att leva. Däcken har tagits fram med en tanke om att skapa enkelhet i vardagen utan att tappa det unika för användaren. Laufenn står för produkter som klassas högt av kunder vars livsstil är viktig över hela världen.

Det finns vissa som säger att din bil avslöjar vem du är. Så varför inte ta fasta på det och förmedla vad du verkligen vill säga? Det är bakgrunden till ”Tires with a message” – en kampanj där individualiseringen faktiskt kan berätta något om din person.

För till skillnad från biltillverkarnas tillvalslistor, där det ”personliga valet” oftast består i att ändra färg på lack och läder eller påklistrade tillvalspaket med namn som ”Urban”, ”Style” eller ”Fashion” – är det här möjligheten att skapa ett unikt budskap.

 

Däck kan också uttrycka stil

Kampanjen tar avstamp i att det de senaste åren varit statement-plagg och överdimensionerade loggor som dominerat. Ett mode där bäraren kan visa vad hen står för och ge uttryck för individuella preferenser. Samma sak vill Laufenn göra inom däckbranschen – nämligen att ge de stilmedvetna möjligheten att göra ett tydligt statement vid rödljuset eller på parkeringen. Detta på ett nytt och fräscht sätt, helt frikopplat från vad någon designavdelning skissat fram. Och det är så Laufenn vill vara. Distruptivt och nydanande. Man vill visa att däck kan handla om mer än bromssträcka och våtgrepp – det kan också handla om stil.

Tävla och vinn – sätt ditt personliga statement på ett däck

Skapta med finess

Detta återspeglas även i hur Laufenn väljer att framställa sig. Istället för klassisk marknadsföring på någon biltävling – väljer man att möta sin publik på ett annat sätt – genom musik. För tredje året i rad kommer fjällen tonsättas då Åre Sessions går av stapel i slutet av april. Musikfestivalen binder samman musik och skidkultur under den säsongsavslutande helgen på skidorten. För Laufenn var det naturligt att vara en del av detta.

”Express yourself” sjöng en popikon i slutet av 80-talet, och på samma sätt som hon varit stilbildande sedan dess – siktar Laufenn på att vara identitetsmärket för de som vill ha lite mer finess när det kommer till däck.

 

Tävla och vinn – sätt ditt personliga statement på ett däck

Tävla och vinn VIP-paket för två till Åre sessions

Åre sessions infaller 26-27 april 2019
Artister under evenemanget är bland annat: Amason, Jireel, Deportees, Yaeger, MaidaVale, Baba Stiltz och Fatima Osman, Caesars, Fricky och Seinabo Sey. Läs mer om evenemanget här.

För att tävla behöver du svara på frågan nedan, samt motivera varför du ska vinna.

1:a pris VIP-paket för två till Åre sessions

Lycka till!

*VIP–paketet innehåller biljetter till Åre sessions och boende för 2 personer.

Dela på Facebook
Tweeta