Här är solglasögonen du kan bära hela dagen

Äntligen vår och värme. Solen skiner och vi hänger allt mer utomhus för att tanka den länge välbehövliga D-vitaminen – och det gör du bäst i ett par sköna solglasögon.

Efter att ha haft på dig dina dyra, tunga solglasögon i några timmar kanske du känner den välbekanta huvudvärken smyga sig på. Näsryggen kan ömma, eller så trycker det vid tinningen efter bågarna. Oavsett vad står du inför ett val mellan pest och kolera: Skydda ögonen från solen eller lindra smärtan.

Men det finns faktiskt ett tredje alternativ. Köp ett par solglasögon av hög kvalitet som är gjorda för att bäras hela dagen. Det danska solglasögonmärket MESSYWEEKEND har ett brett urval av solglasögon, och modellen HOBBES kanske är just de som du är ute efter.

Flexibilitet för ultimat komfort

Modellen HOBBES är gjord av ett slitstarkt material som kallas Swiss TR90. Solglasögonen är lätta, praktiskt taget okrossbara och de flexibla bågarna gör att de känns bekväma hela dagen då de formar sig efter just dig.

Passar för alla tillfällen

HOBBES kommer i olika färger, och den populäraste är definitivt Crystal. Den genomskinliga bågen och det gröna glaset passar den de flesta outfits. Dessutom är den runda formen en klassiker och passar de flesta ansiktsformer.

Crystalbågen finns även med spegelglas i silver och blått, och polariserade linser i grönt eller rosa. Spegel/polariserad teknologi förhindrar att du bländas av solens strålar när de studsar på havet eller snö – vilket gör glasögonen perfekta året om.

HOBBES finns även i den populära färgen Army. En mörkgrön båge med gråa glas som – precis som alla modeller – är försett med fullt UV-skydd.

Snäll mot både plånbok och miljön

Ett par HOBBES Crystal kostar endast 450 DKK (inklusive fri frakt och returer), och för varje sålt par skänker MESSYWEEKEND en del av intäkterna till sin Clean Oceans-partner, som rensar bort plast från havet.

Nyfiken på vad andra tycker om MESSYWEEKEND? Kolla in recensionerna på Trustpilot – de har 4,8 i betyg.

Här hittar du alla solglasögon från MESSYWEEKEND!

Dela på Facebook
Tweeta