Utmana dina kreativa gränser med Motorola edge 20

Mycket av vårt identitetsbyggande sker idag i gemenskap med andra online. Vi inspireras, är kreativa och sociala långt utanför vår rent geografiska omgivning och för många är det idag viktigare än någonsin att kunna vara uppkopplad och ha omedelbar tillgång till såväl världen ”IRL” som online.

Här kommer tekniken in som en otroligt viktig möjliggörare. Smartphonetillverkaren Motorola vill göra banbrytande teknik tillgänglig för alla människor och jobbar mycket med att föra samman kopplingen mellan teknik och hur vi skapar oss själva som personer.

Under hösten lanserades en ny smartphone-serie: Motorola edge 20, med funktioner som fokuserar på kreativitet, inspiration och att överkomma utmaningar – och att dela det med andra. Telefonerna i edge 20-serien är fulla av kamerafunktioner, skärm med kvick uppdateringsfrekvens och snabb uppkoppling. Allt för att uppmuntra fler att våga utmana gränserna och visa sin utveckling för världen – för att på så sätt förändra den.

Kamerafunktioner som boostar kreativiteten

Dagens unga vuxna är en generation som sitter på en otrolig kreativ kraft och starkt framåtdriv. Motorola edge 20-serien har nya verktyg integrerade för att skapa innehåll snabbare och lättare än någonsin.

Med funktionen Dual Capture kan du ta bilder eller filma med två kameror samtidigt, så att du kan fånga både dig och ditt motiv i en och samma bild. Två av modellerna i serien, Motorola edge 20 pro och edge 20, har även funktionen Super Slowmotion, som spelar in hela 960 högupplösta bildrutor per sekund.

För att ta bättre bilder i svag belysning med selfiekameran finns AI-funktionen Low Light AI integrerad i Motorola edge 20-serien. AI:n analyserar automatiskt din selfie för potentiella förbättringar av ljusstyrka och kvalitet.

Krispiga bilder och video i 8K

Motorola har med den nya edge 20-serien fokuserat på att förbättra kamerakvaliteten, då smartphonens kamera nu är viktigare än någonsin för smartphoneanvändaren. Motorola edge 20 pro har en huvudkamera på hela 108MP, samt en ultra-vidvinkellins som rymmer fyra gånger mer motiv i bilden och Macro Vision som låter dig komma fem gånger närmare motivet för extrema närbilder. Edge 20 pro har även varumärkets förstatelefotolins av periskoptyp, som böjer ljuset 90 grader för överlägsen skärpa på fem gånger längre avstånd.

En annan funktion som är ny för edge 20-serien är Super Zoom, som är perfekt när du vill fota något långt borta, men ändå vill säkra att bilden blir skarp. Motorola edge 20 pro har 50x Super Zoom, medan edge 20 har 30x Super Zoom.

För videokreatören finns nu även för första gången möjligheten att filma i 8K med en Motorolatelefon, vilket öppnar dörren för att skapa videocontent snabbt och smidigt utan att behöva kompromissa med kvaliteten.

Det ska vara lätt att vara kreativ med teknik, och med edge 20 vill Motorola sänka tröskeln till att våga skapa och våga dela. Fota, filma, lägg upp och engagera, men viktigast av allt – våga prova!
Ta reda på mer om Motorolas edge 20-serie här.

Dela gärna med dig av när du låter dig inspireras att testa dina kreativa gränser, du hittar Motorola Sveriges Instagram här.

Dela på Facebook
Tweeta