Philip listar: Tre somriga plagg

Vad är väl bättre än att välja ut plagg som ger bästa tänkbara vårkänsla?

Philip Conradsson  |  Publicerad 2018-04-30 07:00  |  Lästid: 2 minuter

En ljusare klädsel är alltid trevligt under sommarhalvåret trots att färger som marint, brunt och mörkare grått alltid funkar oavsett säsong.

I dagens artikel har vi valt ut tre favoritplagg i tre favoritfärger som tillsammans utgör en ypperlig sommarlook men likväl kan bäras separat till andra favoriter i garderoben.

Overshirt – Morris Heritage

För den som följer modet och dess utveckling har overshirten gjort ett mycket starkt intryck de senaste säsongerna. En av våra favoriter för våren kommer från Morris Heritage i beige merinoull med sina typiska utanpåliggande fickor. Plagget bärs med enkelhet både som lagerplagg under jacka eller tunnare rock, men likväl över en rundhalsad tröja som en form av sommarjacka när vädret tillåter.

Ni hittar overshirten r.

Philip listar: Tre somriga plagg

Popoverskjorta – Sir of Sweden

För våren är ledigare skjortor att föredra, men behöver nödvändigtvis inte alltid vara i linne. Därför vill vi slå ett slag för popoverskjortan med sin typiska kalva knäppning. Den olivgröna versionen från Sir of Sweden har alla detaljer på rätt ställe och är ett perfekt tillskott bland sommarens linneskjortor.

Ni hittar skjortan här.

Philip listar: Tre somriga plagg

Den vita uddabyxan – Berg & Berg

Vita byxor är alltid en bra idé, framför allt under årets varmaste månader. Berg & Berg har för våren släppt helt nya modellen Arnold med aningen högre midja och generösare vidd i både lår och fotvidd. Perfekt uddabyxa till skjorta och kavaj men likväl till en ledigare överdel för sommaren.

Ni hittar byxan här.

Philip listar: Tre somriga plagg
Dela på Facebook
Tweeta