Polo Ralph Lauren lanserar Pride-kollektion

Ralph Lauren broderar in pridefärgerna i loggan – och skänker delar av försäljningen från nya kollektionen till LGBTQIA+-organisationer. Se alla plaggen här!

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-05-24 14:02  |  Lästid: 2 minuter

Visst är det så att vi behöver vänta några månader tills Pride på riktigt smäller ner i Sverige och återigen målar om gatorna med sitt kraftfulla regnbågsmönster. Men som tur är finns det tillräckligt med skäl att fira högtiden året om. Ett är att det världsledande märket Polo Ralph Lauren nu lanserar en färgglad kollektion med fem könsneutrala och ikoniska plagg för barn och vuxna. I kollektionen syns bland annat en pikétröja i klassisk Ralph Lauren-stil, en stilren hoodie med liten logo över bröstet, samt en t-shirt, keps och väska – alla dekorerade med pridefärgernas motiv i Ralph Laurens logotyp.

Modell med toteväska från Ralph Lauren.
Toteväska, 1 500 kr.

Polo Ralph Lauren har i samband med kollektionen samarbetat med Stonewall Community Foundation och kommer donera en procentsats av försäljningen till förmån för olika LGBTQIA+-organisationer runt om i världen. 100% av inköpspriset från varje såld t-shirt går oavkortat till välgörenhet, samt 50% av inköpspriset från varje såld hoodie, pikétröja, keps och väska.

Kampanjen för kollektionen frontas av kända profiler som är uppmärksammade för sin starka individualitet och koppling till LGBTQIA+-communityn. Bland annat ser vi amerikanske skidproffset Gus Kenworthy, balettdansaren Harper Watters, författaren och komikern Patti Harrison, modellen Jacob Bixenman, skådespelare Josie Totah och fotografen Cass Bird, som även fotograferat kampanjen.

Polo Ralph Laurens Pride-kollektion finns på varumärkets hemsida samt hos utvalda butiker.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-24 14:44