Polo Ralph Lauren släpper ny jackkollektion – med justerbar värmefunktion

Sportmärket tar teknologisk innovation till nästa nivå med insydd uppvärmning.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-01-18 08:44  |  Lästid: 2 minuter

2018 var ännu ett segerår för Ralph Lauren. Det världsdominerande klädmärket firade 50-årsjubileum och tog oss även tillbaka till 90-talet med ett dussintal framgångsrika återlanseringar. Så summa summarum, ännu ett år där man cementerat sin plats som världsledande inom modeindustrin. 

Nu är Polo Ralph Lauren aktuella med kollektionen ”Heated Jackets”. En serie av teknologiska vinterjackor som bär på en inbyggd värmefunktion.

Polo Ralph Lauren släpper ny jackkollektion – med justerbar värmefunktion

Designen på jackorna kommer ursprungligen från Ralph Laurens olympiska kollektion och är en modern nytolkning av den vita ikoniska Polo Jeans parka från 1997. En jackmodell som i sin tur inspirerats av plaggen som användes i olika rymduppdrag på 20-talet och så småningom blev ett ikonisk samlarobjekt. 

Polo Ralph Lauren släpper ny jackkollektion – med justerbar värmefunktion

Med hjälp av en så kallad Mophie-powerbank, som läggs i innerfickan på jackan, kan man justera värmen via sin smartphone genom nya appen RL Heat App som lanseras i samband med kollektionen.

På en laddning kommer värmen att vara upp till tre timmar på högsta nivå. Förutom att kontrollera temperaturmätaren visar appen även vädret.

Ralph Laurens limiterade Polo 11 Jacket släpps på hemsidan nu i januari.

Läs också: 


Dela på Facebook
Tweeta