Snyggaste prylarna till hemmagymmet

Tips från coachen: Investera i träningsprylar som även kan extraknäcka som inredningsdetaljer.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2023-01-01 23:08  |  Lästid: 2 minuter

Träningsprylar från TechnoGym

Träningsutrustning designas i de allra flesta fall med funktion före form i åtanke. Produkter som regelbundet utsätts för rörelse, svett och slitage behöver vara konstruerade för att hålla över tid. Vilket gör den italienske arkitekten och designern Antonio Citterios kollektion för TechnoGym till ett sällsynt undantag i sin funktionella skönhet. I kollektionen ingår alla möjliga prylar att träna med i hemmet – löpband, skivstänger och motions cykel. Citterios design kännetecknas av sin skulpturala elegans, med mjukt svepande former och samtida material. De är kompakta men väldigt tunga, vilket borgar för kvalitet. 136 000 kr.

Hantlar från Seletti

Formgivaren Alessandro Zambelli har inspirerats av det antika Rom när han designat en serie träningsred skap i marmor för italienska Seletti. Hantlarna väger 3 kilo och kommer i ett set av två. Kanske en lagom vikt för att både spänna biceps med och ha liggande på soffbordet. 3 100 kr.

Hopprep från Kenko

Om du ändå ska uppdatera dina träningsredskap kanske ett hopp rep med handtag av amerikansk valnöt eller kanadensisk lönn och mässingsdetaljer kan passa? Tyska Kenko gör extremt snygga och stil rena produkter – vi börjar hoppa genast! 1 750 kr.

Gymnastikringar från Work In Use

Gymnastikringar är ett av de mest mångsidiga träningsredskap du kan ha hemma eller på resa. Designstudion Work in Use gör high end produkter som främjar rörelse. Ring arna är tillverkade för hand i massiv valnöt, remmarna är i nylon med bronsspännen. 14 000 kr.

Yogamatta från Saint Laurent

Det anrika modehuset Saint Laurent har ett koncept som heter ”Rive Droite” där de gör hemprodukter och samarbeten utöver klädkollektionerna. Yogamattan är gjord tillsammans med italienska No’ Ka ’Oi. Rulla ut och låt mattan ligga kvar efter passet, så snygg är den. 4 000 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-01-01 23:08