Så snor du stilen från David Beckham

Idag fyller David Beckham 41 år – och han blir bara snyggare och snyggare med åren. Kings stilexpert Andreas Weinås visar hur du skruvar stilen som Beckham.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2015-05-04 10:03  |  Lästid: 2 minuter
Så snor du stilen från David Beckham
David Beckham fyller år, det firar vi med att sno hans stil.
Så snor du stilen från David Beckham
Fotbollsvärldens välgroomade ansikte utåt. Foto: H&M

Vem?

Mannen som skapat den metrosexuella mannens frigörelse. Fotbollsspelaren som utan att vara mest dominerande på planen blivit sportens mest lysande affischnamn. Med sponsorkontrakt för miljarder, en millimeterprecision i frisyr och skvallerpressens hetaste villebråd har han betytt mer för fotbollens utveckling än någon annan.

Så snor du stilen från David Beckham
Beckham byter stil lika frekvent som andra byter kalsonger. Foto: H&M

Varför?

Oavsett vad David Beckham burit genom åren har hans stil blivit exponerad och kopierad till absurdum. Allt från sleeves, skinnjackor och slitna jeans till perfekt skräddade kostymer med smal slips har passerat genom Beckhams garderob genom åren. Men likt ett vin blir karln bara bättre med åren. Hans nuvarande stil med klassisk frisyr, välgroomat skägg och eleganta kostymer är det få som toppar.

Så snor du stilen från David Beckham
Det finns inga genvägar till den perfekta Beckhamfrillan. Foto: H&M

Hur?

Börja med att hålla frisyren i trim. Besök din frisör minst en gång i månaden och satsa på en frisyr med korta sidor och nacke. Föna till en nedtonad rockabillylook och arbeta snarare med händer än med kam för en spontan look. På kroppen satsar man bäst på en vit eller svagt färgad skjorta, smal slips, och gärna en tredelad kostym av modernt snitt.

Dela på Facebook
Tweeta