Så vårdar du garderoben med 6 smarta produkter

Muhammad Ali putsar sina skor.

I stället för att bränna pengar på nya kläder hela tiden bör du ta hand om de saker du redan äger. Låt stå!

Rasmus Blom  |  Publicerad 2019-05-09 14:46  |  Lästid: 2 minuter

Sneakers
Shoe Shame, Lose the Dirt Kit

Blandningen av syntetiska och naturliga material, tekniska detaljer och kontrasterande färger gör det svårt att hålla sina sneakers i perfekt skick. Men det ska det nystartade svenska varumärket Shoe Shame råda bot på. Skovårdsprodukterna är miljövänliga och håller dina sneakers box fresh, både på insidan och utsidan.
199 kr.

Doften

Mad et Len, Petits Papier Eau de Parfum

”Alla mina tankar kretsar omkring dyra saker”, sjöng Jocke Berg i Kent-låten 999, och aldrig har Kingredaktionen kunnat relatera så mycket till en textrad vare sig förr eller senare. Den senaste dyra sak våra tankar kretsar kring är unisexdoften Petits Papier Eau de Parfum från Mad et Len. En blandning av benzoin, rökig och mjuk harts och en träig orientalisk doft uppstår i denna handgjorda parfym från Frankrike.
1 380 kr.

Denim
Laundry Society, Antiseptic Denim No.501

Denim ska i lugn och ro slitas in och helst inte tvättas alls. Svenska Laundry Society har tagit fram en tvättsprej som dödar bakterier och förlänger livslängden på dina jeans.
250 kr.

Mocka
Jason Markk, Suede Cleansing Kit

Jason Markks hästhårsborste gör underverk med dina mockaskor. Kittet innehåller även ett så kallat crêpegummi som funkar ungefär som ett suddgummi vid vissa fläckar.
135 kr.

Träningskläder
The Laundress, Sport Detergent

Premiumvarumärket The Laundress specialtvättmedel Sport Detergent eliminerar alla spår av svett utan att förstöra kvaliteten eller passformen på dina träningskläder.
249 kr.

Kashmir
Tangent Delicate Detergent

Ett tvättmedel för material som ull, silke, mohair och kashmir. Använd i tvättmaskinen eller när du handtvättar.
120 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-05-09 14:46