Säsongens 6 bästa groomingprodukter

Hösten har tagit över, och en god idé är att uppdatera badrumsskåpet därefter. Säsongens bästa grooming är hållbar både för dig och miljön. King ger dig sex produkter som gör skönhetsrutinen skinande.

Tom Cehlin Magnusson | Foto: Getty Images  |  Publicerad 2019-10-21 11:23  |  Lästid: 2 minuter

Doftljus,
Big Sur After Rain från D.S & Durga

620 kr.

Resesuget – och framför allt roadtripsuget – är väl aldrig så påtagligt som när hösten gör sitt intåg. Ett billigt och klimatsmart botemedel mot sådana impulser är det här amerikanska doftljuset som med gröna och träiga toner, och doftnoter som påminner om eukalyptus, magnolia och regnvatten, tar dig till Jack Kerouacs och Henry Millers krokiga landskap på den amerikanska västkusten.

Doften,
Gucci, Mémoire D’une Odeur, 720 kr/40 ml.

720 kr.

Guccis Alessandro Michelle har de senaste åren blivit ett av modevärldens absolut hetaste namn genom sin vildvuxna, romantiska och sprakande tolkning av lyxmode. Företagets senaste parfym är liksom klädkollektion unisex, och definieras av en ton av romersk kamomill. En mjuk och gåtfull doft som är lika modern som nostalgisk.

Fukta läpparna,
No Biggie Lip Treat, No Society

80 kr.

Nystartade No Societys veganska läppbalsam har en trivsam doft av japansk mynta och eukalyptus, och håller läpparna på soligt humör i höstkylan.

Hårvård med glans,
Anti Pollution Shampoo, Sachajuan

230 kr.

Avgaser, dålig luft och regn: Din omgivning påverkar även ditt utseende. Skydda dig mot föroreningar, och ge ditt hår extra glans med hjälp av tre naturliga ingredienser.

Magisk sömn,
Magic Midnight Detox & Antioxidant, Mon Sun

149 kr.

Tid är en bristvara, men en kroppsmask som gör din hud mjuk medan du sover har du tid med. Vakna som en ny, lätt myntadoftande, människa med denna.

På djupet,
Hydration Vaccine, Niod

495 kr.

Vaccinera dig mot torr hy med hjälp av aminosyror och mineraler som hjälper kroppens naturliga system.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-10-21 11:52