Vinn exklusiva skor och skovård!

Nu har du chansen att vinna handgjorda skor från Italien samt fina accessoarer och viktiga skovårdsprodukter. Invig hösten i ett exklusivt kit från Scarosso, värt ca 4 000 kronor. Tävla gör du här!

Redaktionen  |  Publicerad 2013-09-18 07:00  |  Lästid: 2 minuter
Vinn exklusiva skor och skovård!
Vinn exklusiva skor och skovård!
Tidlösa och eleganta Chelsea stövel, ”Leandro”, tillverkad i mörkgrått läder med mörkblåa resorband.

Italienska Scarosso är något av en King-favorit och vi har skrivit om deras skor flera gånger här på kingmagazine.se. Nu har du chansen att själv vinna vinna exklusiva handgjorda skor från Scarosso samt accessoarer och skovårdspaket.

Kitet som du tävlar om innehåller ett par valfria skor, ett par skoblock i cederträ, ett bälte och ett stort skovårdspaket (skokräm, skovax, två hästhårsborstar för glans, en putsborste i hästhår samt en i bomull). Totalt värde för produkterna är ca 4 000 kronor. Den lyckliga vinnaren får själv välja ut sina favoritskor och det snyggaste bältet och får dessutom skoblock och skovård.

Scarosso grundades 2010 av Moritz Offney och Marco Reiter som hade den gemensamma ambitionen att göra exklusiva italienska skor till ett överkomligt pris. Allt material kommer från Italien där även tillverkningen sker. På märkets hemsida kan du läsa mer.

 

Vinn exklusiva skor och skovård!
Ett axplock av produkterna du kan välja mellan: bälte i mörkbrunt läder, skovårds-kit med allt du behöver och fina skoblock i cederträ från italienska Scarosso.
Dela på Facebook
Tweeta