Se när Hermès visar upp årets höstkollektion – live från modeveckan i Paris

Paris modevecka pågår för fullt och nu har det blivit dags för Hermès att visa upp 2023 års höstkollektion. Här kan du se visningen live.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2023-01-20 19:43  |  Lästid: < 1 minuter

Hela modebranschen befinner sig i Paris för att kolla in årets höst- och vinterkollektioner. Flera svenska aktörer är på plats, däribland Chimi, Jeanerica och Our Legacy. Tidigare i veckan kunde vi livesända Louis Vuittons hypade visning med den amerikanske modeskaparen Colm Dillane, grundare av KidSuper som burits av kändisar som Neymar och Dua Lipa, som gästdesigner i väntan på Virgil Ablohs officiella efterträdare.

Nu har turen kommit till en annan fransk modegigant, nämligen Hermès. Varumärket grundades 1837 av sadelmakaren Thierry Hermès i just Paris och är sedan dess världsberömt för bland annat sina slipsar, scarfs och väskor. Lördagen den 21 januari klockan 15:00 presenterar det anrika företaget höstens herrkollektion och här kan du som Kingläsare sitta frontrow. Se visningen i spelaren nedan, antingen live eller i efterhand för att få koll på årets kommande modetrender.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-01-20 21:26