Sex klockrena citat om stil från Tom Ford

Den amerikanske modedesignern och regissören Tom Ford är känd för sin klassiska stil. Här är sex citat om stil från Tom Ford att leva efter.

Redaktionen  |  Publicerad 2017-02-10 09:42  |  Lästid: 1 minut

1. Knäpp kavajen

”Ha alltid kavajen knäppt. Om jag bara fick ge en regel för män, så är det detta. Att ha kavajen knäppt gör din siluett stilig.” – The Fashionisto

 

2. Kom på din personliga stil

”Kom på vad just din personliga stil är. Jag har inte på mig en svart kavaj och vit skjorta för att jag vill vara ”ikonisk”. Utan jag bär det för det är det jag är mest bekväm i och jag känner inte att jag behöver experimentera.” – Men’s Health Australia (Juni 2016)

 

3. Det ska du ha i garderoben

”En man ska alltid ha en välsydd mörk kostym, ett par klassiska svarta skor och flera vita skjortor.” – The Fashionisto

 

4. Bär aldrig något du inte är bekväm i 

”Bär aldrig, aldrig, aldrig något du inte är bekväm i. För då blir det det enda som du utstrålar; ”jag ser ut som en idiot”. Även om du inte ser ut som en idiot, så kommer du vara medveten om att du inte är bekväm.” I en konsversation med Lady Kinvara Balfour i en Applebutik i London (April 2014). 

 

5. Gör det bästa av det du har 

”Det finns en speciell typ av bekvämllighet som kommer av att vetskapen att du vet att du visar upp din bästa sida. Se bara på bilderna på boardwalken på Coney Island 1925. Männen som gick där då hade kavaj och hatt. De kanske bara ägde en kavaj, men de gjorde att den såg så bra ut som möjligt.” – GQ

 

6. Trimma skägget

”Med ett vältrimmat skägg så ser du alltid stilig och proper ut” – GQ

 

Foto: GettyImages. 

KÄLLA: Fashionbeans. 


Dela på Facebook
Tweeta