Arket öppnar sin första butik i Göteborg

H&M:s nykomlingsmärke öppnar snart en ny butik på hemmaplan – denna gång i hjärtat av Göteborg.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-11-29 09:28  |  Lästid: < 1 minut

I våras öppnade H&M sin första svenska Arket-butik i Stockholm. Nu är det dags för nummer två, mitt under julklappsrushen invigs den nya butiken i centrala Göteborg.

Arkets nya butik 004012-941 på Östra Hamngatan 39 i Göteborg öppnar den 7 december. Varumärket lanserades i augusti i fjol med en onlinebutik och fick strax därefter sina första butiker i London och Köpenhamn. Den första svenska butiken invigdes i Stockholm tidigare i år.

– Vi ser otroligt mycket fram emot att öppna en andra Arket-butik här på hemmaplan. Det är en fantastisk adress, mitt i hjärtat av Göteborg, som ger oss möjlighet att möta kunder och visa upp våra kollektioner på ett väldigt inspirerande sätt, säger Lea Rytz Goldman, Managing Director i ett pressmeddelande.

Det nystartade klädmärket erbjuder välgjorda produkter för herr, dam, barn och hemmet och som komplement till de egna kollektionerna finns ett handplockat sortiment från ett femtiotal andra varumärken.

Den nya butiken ligger i en K-märkt trevåningsbyggnad i hörnet Östra Hamngatan och Kungsgatan. Huset uppfördes 1804 och har en rad ursprungliga inredningsdetaljer och snickerier bevarade.

Läs också:


Dela på Facebook
Tweeta