Snart öppnar världens första Star Wars-nöjespark

Öppnandet av Star Wars-fansens våta dröm rycker allt närmare. Nytt rörligt material visar fler glimtar från Star Wars: Galaxy's edge.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2018-11-20 10:31  |  Lästid: < 1 minut

Artikeln publicerades först på Café.

Det är onekligen många som fantiserat om att få svinga ett lasersvärd eller sätta sina fötter på ökenplaneten Tatooine. Det närmaste man kommer att komma att realisera sin barndoms jedidrömmar är dock, av allt att döma, det 56 000 kvadratmeter stora Star Wars Land som Disney planerar att öppna i Kalifornien respektive Florida under 2019.

I de senaste rörliga bilderna från byggnationen får man sig en närmare titt på nöjesparken, inklusive den nya planeten Batuu. I videon hörs också ett smakprov på den musik som den legendariske kompositören, tillika mannen bakom det klassiska Star Wars-temat, John Williams har skrivit och som kommer att spelas på Star Wars Land.

Här kan du kolla in teaservideon från Star Wars Land:

Sedan tidigare är det känt att besökare på nöjesparken kommer att kunna dricka öl i Mos Eisley-cantinan (vilket för övrigt kommer att vara första gången som alkohol serveras på en Disneyland-park) samt ratta spakarna på Han Solos flaggskepp The Millenium Falcon.

Läs också:


Dela på Facebook
Tweeta