Snoop Dogg tackar sig själv – för nya stjärnan på Hollywood Walk of Fame

"Jag vill tacka mig för att tro på mig själv, jag vill tacka mig för att ha gjort allt detta hårda arbete".

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-11-20 08:54  |  Lästid: 2 minuter

Mer än 26 år har gått i den legendariska västkustrapparen Snoop Doggs karriär. Trots det verkar stjärnartisten långt ifrån klar med att kamma hem nya troféer för sitt artisteri på den absoluta toppen i film- och musikvärlden. 2018 har även det varit ett superår för Snoop. Bland annat har han hunnit med att släppa storhyllade albumet 220 EP, en egen kokbok, ett samarbete med musikgruppen Gorillaz, och även hållit i ett amerikanskt matlagningsprogram, för att nämna några saker.

Tidigare i veckan fick Long Beach-legenden ännu ett erkännande, och denna gång handlade det om inget mindre än att få sitt namn ingjutet i den kända boulevarden i Hollywood, Los Angeles. Rapparen blir alltså den 2 651:a stjärnan att cementeras in i det klassiska promenadstråket Hollywood Walk of Fame, skriver Variety.

I sitt tacktal utstrålade rapparen sin självsäkra attityd han så länge älskats för, och ägnade därför den största delen åt att tacka den person som alltid funnits där i vårt och torrt. En person som förstås inte var någon annan än just han själv.

”Jag vill tacka mig för att tro på mig, jag vill tacka mig för att göra allt detta hårda arbete, jag vill tacka mig för att jag inte har några lediga dagar, och jag vill tacka mig för att jag aldrig slutat.”, sade han i sitt tal som går att se i Varietys klipp ovan.

Med över 35 miljoner sålda album världen över blir Snoop Dogg även den 11:e hiphop-representanten med en plats på gatan. Queen Latifah fick den första stjärnan inom genren 2006. Därefter har Diddy, Pharrell, LL Cool J, Pitbull, Ice Cube, Cypress Hill, will.i.am, Tupac Shakur och Mary J. Blige valts in som andra artister.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta