Soft Goats nya kashmirkollektion är en hyllning till New York

Svenska kashmirspecialisten Soft Goat välkomnar höstmodet med lanseringen av en New York-inspirerad kampanj. Se plaggen från kollektionen här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-26 15:31  |  Lästid: 2 minuter

Sensommaren har börjat bjuda på finväder och det här med höstgarderoben är kanske något de flesta inte vill tänka på än. Men hur mycket man än vill hålla kvar vid uppknäppt skjorta och linnebyxor finns höstens verklighet runt hörnet. Ett sätt att möta hösten modemässigt på är att ta en kik på den nya kollektionen från svenska kashmirmärket Soft Goat.

I kampanjen har varumärket hämtat inspiration från det urbana New York, och kollektionens färgskala är inspirerad av stadens arkitektoniska byggnader med fokus på stickningar, strukturer och nyskapande snitt.

Soft Goat är det svenska varumärket som från starten fokuserat på att sälja kashmir till rimligt pris. Damkollektionen har länge haft en hög modegrad men även kollektionen av herrplagg har vuxit senaste åren. Fokus ligger på sobra nyanser av stickat där vi hittar en bas av benvitt, kamel, blått och grått med accentfärger i exempelvis rostrött.

Se kollektionen här

Kashmirtröjan är basen i kollektionen men vi finner även byxor, klänningar, koftor, shorts och kjolar i höstens sortiment. Bland höstens stickade plagg kommer många uppdaterade klassiker, vi ser även en del sportiga influenser. För en sportig avslappnad stil passar den lyxiga stickade hoodien perfekt, medan den ribbstickade polotröjan i härligt lös passform är lika snygg för en kväll på stan som till höstens söndagspromenad.

Soft Goats höstkollektion finns tillgänglig i varumärkets butik i Stockholm och på hemsidan.

Artikeln publicerades först på Manolo.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-26 15:35