Sommarens mest maxade champagne

Nu kombineras det bästa av två världar när Nobis hotel i samarbete med hamburgerkedjan MAX korsar branschgränserna och erbjuder ett paket med hamburgare och champagne. Många kvällar är räddade.

Johan Magnusson  |  Publicerad 2011-06-09 09:23  |  Lästid: < 1 minuter
Bild 429770
 
Sedan öppningen i december förra året har Nobis hotel åter gett Norrmalmstorg i centrala Stockholm tillbaka lite av sin forna stjärnglans. På andra sidan torget fyller Max tomma magar dygnet runt. I sommar mötas de tu för Nobis hotels gäster och erbjuder paket med finchampagnen Taittinger Brut NV och finburgaren Grand de Luxe Cheese ’n’ Bacon.
– Lyx behöver inte alltid vara rysk kaviar och hummer, utan tvärtom – och är våra gäster sugna på en hamburgare, då ska de få den allra bästa hamburgaren, säger Claes Anerud, vd på Nobis Hotel.
– Både vi och Nobis Hotel är två uppstickare och därför gillar jag idén med att kombinera våra varumärken, säger Richard Bergfors, vd på Max.
Bild 429771
Samarbetet ingår i Nobis hotels (bilden) room service och pågår mellan den 7 juni och den 7 augusti. En flaska Taittinger Brut NV, champagne och två Grand de Luxe Cheese ’n’ Bacon kostar 995 kronor, medan ett glas champagne och en Grand de Luxe Cheese ’n’ Bacon går loss på 295.
Dela på Facebook
Tweeta