Stilfrekvens med Claes Juhlin

Sneakers, en rock och allmännyttiga presenttips och vitsord – modechef Claes Juhlin mäter volymen i modebruset.

 |  Publicerad 2013-04-25 07:00  |  Lästid: 2 minuter
Stilfrekvens med Claes Juhlin
Stilfrekvens med Claes Juhlin

Blått är flott

En minimalistisk, välsittande rock i mackintoshmodell bör alla män äga. Och frågan är om det – vid sidan av det dubbelt så dyra originalet – blir mycket bättre än A.P.C:s ”Struc-tured Mac”? Mörkblått och smalt – allt i italiensk vattenavvisande gabardin.

 3300 kronor, 

APCStilfrekvens med Claes Juhlin

Snygga sneakers

Den, i mitt tycke, snyggaste skomodellen från utmärkta märket Common Projects är ”Tournament Low”. Därför gör det mig lite extra glad att just den skon kommer i ett specialutförande med smakfulla blå detaljer denna säsong. Snygga till allt.

2250 kronor, 

Très Bien ShopStilfrekvens med Claes Juhlin

Modern webbshop

Att Moderna museet är en trevlig upplevelse och dessutom har en butik med en massa trevliga ting är knappast en nyhet värd att skriva hem om. Vad som kanske undgått vissa är att en stor del av butikens artiklar även finns att beställa på nätet. Samtliga av årets födelsedagar är räddade!

Moderna Museets webbshoppStilfrekvens med Claes Juhlin

Den tunna blåa linjen

Att ränder är ett av säsongens mest påtagliga trendmönster kommer knappast som en nyhet för King-läsaren. Our Legacys ”Clown Stripe Shirt” är ett ytterst bekvämt exempel som gärna får hänga i min vårgarderob.

1300 kronor, 

Our LegacyStilfrekvens med Claes Juhlin

Nytt på HBO

En brottsling som mördar en sheriff, tar hans identitet och fortsätter begå brott: på papperet innehåller David Schicklers – skaparen av True Blood – nya serie allt jag kan önska mig. Nu återstår det att se huruvida den lever upp till de högt ställda förväntningarna. 

Cinemax BansheeDela på Facebook
Tweeta