Stjärnor som Monica Bellucci och Troye Sivan frontar Cartiers stora julkampanj

Anrika lyxvarumärket Cartier rullar ut en global julkampanj vid namn Love Is All med namn som Monica Bellucci och Troye Sivan i spetsen.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2021-11-16 16:46  |  Lästid: < 1 minut

Franska klock- och smyckestillverkaren Cartier rundar av året med en stor stjärntät julkampanj. Under parollen Love Is All medverkar en lång rad stjärnor och Cartier-vänner, bland dem skådespelaren och artisten Troye Sivan och supermodellen Monica Bellucci.

Kampanjen, som förutom porträttbilderna innehåller filmen nedan, är plåtad i Paris, Los Angeles och Shanghai av den unga, brittiska fotografen Charlotte Wales. Budskapet är kärlek och gemenskap.

– Det är en del av Cartier-filosofin att tro att vi är starkare när vi är tillsammans, och det är därför vi har velat skapa denna inspirerande gemenskap tillsammans med framstående kreatörer som omfamnar känslan och vikten av att fira livet. Tillsammans trotsar de gravitationen genom Cartiers klassiska röda box, och fyller den med känslor så som värme, kärlek och glädje, säger Cartiers marknadschef Arnaud Carrez.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-11-16 16:46