Supreme och Lacoste släpper höstplagg i ny kollektion

Det ikoniska box logo-märket Supreme har kokat ihop nytt, snyggt mode med den ännu mer ikoniska krokodilen. Se bilderna från den nya höstkollektionen här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-09-24 11:16  |  Lästid: 2 minuter

För tredje året i rad är Supreme, skateboardmärket som är känt för sin så kallade box-logotyp, tillbaka med en spännande streetwear-kollektion för hösten 2019 tillsammans med sportmärket Lacoste.

Det anrika och tennisinspirerade varumärket, som inte minst gör sig igenkännlig på grund av en viss broderad krokodil, släppte sitt första samarbete med Supreme för en helt ovetande fanskara 2017. Något som inte bara har visat sig vara eftertraktade plagg som säljer slut på minuten, utan även verkat ha växt till ett årligt och långsiktigt partnerskap mellan modemärkena.

Kollektionen består av flera klassiska tennisplagg som pikéskjortor, långärmade polotröjor och matchande byxor. Men det finns även olika streetwear-präglade köp som 6 panel-kepsar, mössor, axelremsväsko, bomberjacka i bomull och hoodies.

Kollektionen Supreme x Lacoste Fall 2019 finns tillgänglig online och i Supremes butiker i New York, Brooklyn, Los Angeles, London och Paris 26 september.

Se fler bilder från kollektionen

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-24 11:41