Tävla om en regnjacka från Stutterheim

stutterheim tävling regnjackor king magazine

Hösten är här och med den kommer regniga dagar, oavsett om du gillar det eller inte. Med en stilren och bra regnkappa från Stutterheim håller du dig både snygg och torr.

Stutterheim  |  Publicerad 2019-10-21 16:40  |  Lästid: 2 minuter

Nu har du chansen att vara med och tävla om en av tre regnjackor från Stutterheim, som alla är unisex och kan bäras av både kvinnor och män. Kapporna är individuellt kvalitetssäkrade av Stutterheims egna sömmerskor för att säkerställa att varje kappa håller högsta kvalitet. De regnkappor som vi tävlar ut är en Stockholm Stripe Reflective Raincoat, och två Stockholm 3-in-1; en blå variant och en svart.

Stockholm Stripe Reflective Raincoat

Denna modell har rak passform och dess ljusa block är tillverkad i ett reflekterande material, vilket gör att du syns i mörkret – perfekt nu när hösten och snart även vintern smyger sig på! Läs mer om kappan här.

Stockholm 3-in-1 Navy eller Black

Denna kappa kombinerar Stutterheims klassiska Stockholmsmodell med en varmare fodrad jacka att bära under, eller för sig. Det gör att du kan använda denna på tre olika sätt, precis som namnet tillåter; endast regnjackan eller den fodrade jackan som de är eller tillsammans för de kallaste dagarna. Vi tävlar ut en blå och en svart jacka i denna modell. Läs mer om modellen här!

Så tävlar du!

För att vara med och tävla om en av dessa tre jackor behöver du:
1. Svara rätt på tävlingsfrågan
2. Ange vilken av jackorna du vill ha om just du blir en av vinnarna.
3. Prenumerera på Kings nyhetsbrev.

Skapa en egen enkät för användarfeedback


Prenumerera på Kings nyhetsbrev för att vara med och tävla:


Lycka till!

Tävlingsregler: Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på cafe.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år. Tävlingen pågår till 3 november 2019.

Tävlingen är avslutad och vinnarna har blivit underrättade via mail.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-11-22 14:00