Tävling: Vinn exklusiv FIFA-tröja och FIFA 19

Är du grym på FIFA? Då har du chansen att steppa upp ditt FIFA-lir ännu mer. Nu kan du tävla med King och EA Sports och vinna en exklusiv lagtröja eller spelet FIFA 19. 

Redaktionen  |  Publicerad 2019-02-11 09:49  |  Lästid: < 1 minut

En inbiten FIFA-spelare behöver förstås en egen matchtröja. Nu har du chansen att vinna fotbollströjan som kan bäras på fotbollsplanen både digitalt och fysiskt – en tröja för såväl FIFA-fansen som Premier League-entusiasterna, om man så vill.

Som om det inte vore nog tävlar vi även ut utgåvor av spelet FIFA 19 – både till Xbox One och Playstation 4 – till några lyckliga vinnare.

Tävling: Vinn exklusiv FIFA-tröja och FIFA 19

Fotbollströjan är ett exklusivt designsamarbete mellan EA Sports och tyska modeföretaget FOKOHAELA. Tillsammans lanserar de EA SPORTS x FOKOHAELA Northern Lights kit, en tröja vars design är inspirerad av nordisk natur i form av norrsken.

Den digitala varianten av tröjan går att få tag på i FIFA 19s spelläge Ultimate Team, genom att delta i spelets veckovisa utmaningar någon gång mellan fredag 8:e februari kl. 19:00 och fredag 15 februari klockan 18:59

Läs också: 


Dela på Facebook
Tweeta