The Ballad of Buster Scruggs – höstens heta westernfilm

Bröderna Coen är snart tillbaka med en storfilm som lämnar höga förväntningar. Se trailern för höstens kommande westernfilm här.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-09-14 13:15  |  Lästid: < 1 minut

Bröderna Coen, tidigare från succéer som FargoNo Country For Old Men och O Brother, Where art thou är snart tillbaka med nya filmen ”The Ballad of Buster Scruggs”. Filmen kommer utspela sig i en typisk westernmiljö och förväntas ha premiär den 16 november i USA.

Skådespelarna i filmen är välkända namn som James Franco, Liam Neeson, David Krumholtz, Tom Waits och Brendan Gleeson. Något som minst sagt öppnar upp för goda förutsättningar för filmens goda kvalitet. The Ballad of Buster Scruggs produceras av Netflix och förväntas bli tillgänglig på streamingtjänsten den 16 november. Filmen har redan mötts av flera kritiker som hyllat den till taket. 

Se trailern till filmen här. 

Från början var filmen egentligen tänkt att bli en tv-serie i sex delar, där sex olika historier berättas i en typisk westernmiljö. Istället blir det en långfilm och enligt Netflix kommer ”varje del att berätta en distinkt historia om den amerikanska western”. Filmen, som finns tillgänglig att streama på Netflix från och med den 16 november, blir Coen-brödernas tredje i westerntemat. Tidigare har bröderna regisserat Oscarsbelönade No Country For Old Men (2007) samt filmen True Grit (2010) i den svåruttjatade cowboy-miljön.Dela på Facebook
Tweeta