”The Dirt” släpps på Netflix i mars – se första trailern här

Stoppa pressarna! Mötley Crüe-filmen, och evighetsprojektet, "The Dirt kommer till Netflix redan i mars.

Joakim Almén  |  Publicerad 2019-02-20 15:58  |  Lästid: < 1 minut

Att Neil Strauss blockbuster-bok The Dirt (2001) ska bli film har det snackats om sen 2003. I början på förra året blev det klart vilka skådespelare som ska spela bandet. Sen följde tre kvartal av tystnad från evighetsprojektet, vilket knappast kan ha överraskat någon. I höstas gav så äntligen Mötley Crües basist Nikki Sixx livstecken från det stökiga projektet: det verkade vara på gång.

Klipp till slutet av februari 2019. Nu står det klart att The Dirt verkligen kommer att komma (bara det en seger i sig) och det redan nästa månad – till Netflix. Och som om det inte vore nog har vi fått en ny rykande färsk trailer till filmen.

I trailerns två och en halv minut långa speltid får vi se Nikki Sixx ökända nära döden-upplevelse (läs; väldigt-död-i-några-minuter-upplevelse) till följd av en heroinöverdos.

Vi får se Vince Neils bilkrasch där han dödade finländska glamrockbandet Hanoi Rocks trummis Nicholas ”Razzle” Dingley och fick sitta i fängelse. Tommy Lees turbulenta äktenskap med Hollywood-stjärnan Heather Locklear avhandlas givetvis.

Vi får också skymta bildrutor med Mick Mars kamp mot sin skelettsjukdom ankyloserande spondylit. Alla vitala delar av boken The Dirt, och i det större legenden om Mötley Crüe.

”The Dirt” släpps på Netflix i mars – se första trailern här
Om det skriks åt djävulen? Svar: ja.

Så, hur ser rollbesättningen ut?

Gitarristen Mick Mars spelas av Game of Thrones-busen Iwan Rheon (Ramsay Bolton i serien), trummisen Tommy  Lee spelas av artisten Machine Gun Kelley, basisten Nikki Sixx gestaltas av Douglas Booth, medan den platinablonda sångaren Vince Neil spelas av The Punisher-skådisen Daniel Webber.

”The Dirt” har premiär på Netflix 22 mars.

Artikeln publicerades först på Café.

Dela på Facebook
Tweeta