The Tailoring Club firar lanseringen med nya skor

På torsdag landar Brothers nya, skräddade linje The Tailoring Club på butikshyllor runtom i landet. I morgon kväll har du, genom King, chansen att få se konceptet före alla andra, och nu kan vi dessutom berätta att allt kompletteras med en riktigt trevlig skokollektion.

Johan Magnusson  |  Publicerad 2011-09-21 07:45  |  Lästid: 1 minut
Bild 424150

The Tailoring Clubs kombinerar skräddartradition och -hantverk med modern individualism. I samband med lansering tar de, bokstavligt talat, nya kliv och blir ett helhetskoncept, tack vare skokollektionen som tagits fram tillsammans med Allan Edmonds.

Varumärket behöver egentligen ingen närmare presentation, men amerikanarna har i korthet tillverkat handsydda skor i inte mindre än 90 år. (De senaste 30 har de dessutom burits av hemlandets presidenter.) I det tre skor stora samarbetet med Brothers lyfts brougeskorna fram: Manliga, funktionella och eleganta – moderna, utan att vara trendiga och klassiska, utan att vara konservativa. 

Se det bästa ur The Tailoring Clubs premiärkollektion här.

Missa inte vår förhandstitt av The Tailoring Club i butiker runtom i landet. Läs mer här.Bild 424151
Bild 424152

De tre skomodellerna säljs från och med torsdag för 3 995-4 595 kronor i Brothers butiker i Kompassen i Göteborg och i Fältöversten, Sicka Köpkvarter och Liljeholmen i Stockholm.
Dela på Facebook
Tweeta