Tom Brady säljer lyxherrgården i Boston för 367 miljoner

Herrgårdshus på 902 kvadratmeter och granne med golfbanan. Ja, ni ser ju själva. Att bo som Brady, det hade varit något det.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-08-19 15:27  |  Lästid: 2 minuter

Den sexfaldige Super Bowl-mästaren Tom Brady och hans fru Gisele Bundchen har nu rullat ner ridån för försäljningen av deras ultralyxiga herrgård strax utanför Boston. Den gigantiska fastigheten ligger tätt intill nionde tee på golfbanan Brookline’s The Country Club, vilket gör det till det perfekta hemmet för den som gärna ägnar sig åt lite stål- och träklubbs-svingande på fritiden eller kanske hela tiden.

Brady 7
Foto: via realtor.com

Brady köpte marken som hemmet ligger på 2013 och gav arkitekten Richard Landry och designern Joan Behnke uppdraget att skapa hans absoluta drömboende – något som tog två år att slutföra.

Slutresultatet är ett massivt 902 kvadratmeter stort hus med två våningar som innehåller fem sovrum, ett kök, en vinkällare, gym, spa och ett kontor med öppen spis. Det finns också en separat 202 kvadratmeter stor stuga med yogastudio, sovloft och ett badrum.

Brady 8
Foto: via realtor.com

Trädgårdens frodiga mark består bland annat av en ekologisk ört- och grönsaksträdgård, en enorm infinity-pool och en vidsträckt uppfart med utrymme för 20 fordon – för den som behöver plats för mer än bara fem ferraribilar.

Brady 3
Foto: via realtor.com
Brady 9
Foto: via realtor.com

Huruvida Brady kan få så mycket han vill för fastigheten går att diskutera, särskilt med tanke på att hans granne, Reebok-grundaren Paul Fireman, har kämpat för att sälja sin 2 322 kvadratmeter stora egendom sedan 2016. En sak är åtminstone säker och det är att summan blir svindlande – i alla fall för oss dödliga. Men med tanke på att Brady precis har tecknat en tvåårig förlängning med New England Partriots, vilket gör honom till den sjätte högst betalda quarterbacken i NFL, är vi ändå säkra på att han inte behöver vara alltför orolig om fastigheten säljs för några miljoner mindre än väntat.

Läs mer om bostaden här.

Bildresultat för tom brady thumbs up
Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-08-19 16:11