Toppa formen: 5 produkter som boostar hälsan i höst- och vintermörkret

Kroppsoljor, kosttillskott och kompakta hemmagym. Vi listar köpen för en hälsosammare höst.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2023-10-30 16:54  |  Lästid: 3 minuter

1. Massagebollen: Heat by Sophia Lie: Cryo-Ball

Pris: 290 kr.

Bakis, någon?  Här är ditt hemliga vapen mot svullnader i ansiktet tidigt på morgonen. Bollen är designad för att enkelt röra sig runt ansiktets konturer och kylan kickstartar blodcirkulationen samtidigt som den bekämpar inflammation.

2. Löparskon: Hoka One One: Mach X

Pris: 2 690 kr.

För dig som vill springa snabbare. Mach X är en lätt, komfortabel och löpglad tränings/temposko som fungerar både för träning och tävling. Ovandelen på skon är gjord i en mesh som både sitter skönt runt foten men även andas väldigt bra. Yttersulan består av ett gummi med speciellt bra greppegenskaper på asfalt.

3. Kosttillskottet: Supernormal: 1000 Foundations

Pris: från 700 kr.

Nystartade svenska Supernormal är en hälsoplattform där man kan göra tester, få rådgivning och köpa produkter som till exempel kosttillskott. Du kan prenumerera på vitaminer och mineraler som gör både hjärnan och kroppen starkare.

4. Vindjackan: District Vision: Ultralight Windjacket

Pris: 2 990 kr.

Lätt, lättare, lättast. Amerikanska District Visions vindjacka väger endast 55 gram och kan lätt packas ner i en ficka. Den kanske inte står emot ett skyfall av regn men är perfekt att att ha när man tränar utomhus i vind och höstrusk.

5. Hemmagymmet: Technogym Bench 

Pris: 33 000 kr.

Det finns 200 olika övningar du kan genomföra på och kring italienska Technogym multifunktionella tränings-station. Inuti den stilrena och kompakta boxen, som är försedd med hjul för att enkelt kunna flyttas och förvaras vid behov, finns hantlar, band och andra prylar att stärka musklerna med.

6. Kroppsoljan: L:a bruket Curative Body Oil

Pris: 420 kr (120 ml).

Det är viktigt att ta hand om sin kropp efter fysiska aktiviteter eller en dag i solen. Det här är en skyddande kroppsolja som endast innehåller ekologiska och naturliga ingredienser och som återfuktar huden på djupet och gör den mjuk igen.

7. Hårklipparen: Philips: Series 9000

Pris: 1 199 kr.

Har du kort hår kan du spara mycket pengar på att klippa sig själv hemma, det är inte så svårt som du tror. Denna smarta hårklippare med digital touch-screen och motordrivna kammar är det perfekta hjälpmedlet.

8. Boken: Marion Deuchars: Yoga for Stiff Birds (Abrams Books)

Pris: 195 kr.

Yoga kan vara ganska svårt att komma in i, särskilt för killar. Då kan den här boken, som med sina enkla illustrationer visar olika övningar och hur du kan träna på egen hand, komma väl till pass. Det finns inget bättre än yoga när man väl förstått hur det går till!

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-10-30 16:55