Toppkrogar kör hemma-hos: inkluderar meny, dukning, diskning, mat och finvin

dine in toppkrogar hemma hos take away stockholm

Fine dining från toppkrogar - hela vägen in i hemmet. Det är receptet för en lyckad kväll - när takeaway inte räcker till.

kristofers  |  Publicerad 2020-12-09 08:46  |  Lästid: 2 minuter

Den exklusiva mattjänsten heter Dine in och sker i samarbete med några av Stockholms bästa restauranger – där tanken är att flytta hela restaurangupplevelsen hem till dig.

”Restaurangen vi jobbar med för stunden tar fram och tillreder en exklusiv meny (det enda som krävs är att gästen värmer upp vissa delar. Menyn paketeras tillsammans med dukning, glas och fredagsbukett i en låda som levereras direkt hem till kunden. Kunden dukar bordet och värmer delar av maten, har en trevlig middag och dagen efter hämtar Dine In upp disken”, säger Joanna Sörman, en av upphovspersonerna bakom konceptet.

Konceptet har knutit sig an några av Stockholms främsta krögare för att ta hela restaurangens koncept direkt hem till gästen. Det inleds med Doma och krögaren Tea Malmegård och följs upp av krögarduon Adam & Albin och därefter restaurang Garba.

Till maten finns det även möjlighet att beställa en skräddarsydd vinlåda från dryckeshuset Pompette.

Joanna Sörman och kollegorna vid Seizo Creative som ligger bakom Dine in.

”Många inklusive oss själva saknar att gå ut och äta – att få sätta sig vid ett dukat bord. Eftersom det finns begränsningar just nu tar vi istället restaurangen hem till gästen” säger Joanna Sörman.

”Gensvaret från Stockholms främsta krögare har varit fantastiskt då det har saknats en plattform som erbjuder en helhetsupplevelse med fokus på både mat, dryck och det visuella som den fysiska restaurangen erbjuder”.

Konceptet kommer löpande att fyllas på med fler spännande samarbeten och visionen att samla de bästa toppkrogarna i Stockholm under ett paraply.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-12-09 08:46