Philip: Tre personer jag inspireras av i höst

Trots att sommaren till vår stora förtjusning verkar hålla i sig ett tag till närmar sig hösten med stormsteg. Redan nu hittar vi många av höstens viktigaste plagg i butik och det är klokt att hålla sig uppdaterad för att inte gå miste om säsongens snyggaste plagg. Av den anledningen har jag valt ut tre herrar att inspireras av för en välklädd höst.

Philip Conradsson  |  Publicerad 2017-08-15 07:00  |  Lästid: 2 minuter

Alessandro Squarzi

Philip: Tre personer jag inspireras av i höst
Foto: GettyImages.

Den italienska entreprenören Alessandro Squarzi är ett av det mest välkända namnen inom den italienska genren av modeindustrin och en av de många välklädda italienarna som vi gärna inspireras av. Alessandro har under de senaste åren varit involverad i framförallt tre varumärken, däribland Fortela, AS65 och Atlantic Stars. Förutom det finns ett stort intresse för vintage och allt vad det innebär, under de större modemässorna i både Florens och Milano är Alessandro alltid en av de mest fotade. I denna look ser vi hur en dubbelknäppt grov flannelkostym bäras till en grovstickad polotröja i beigt.

 

Här kan du följa Alessando på Squarzi på Instagram. 

Johannes Huebl

Philip: Tre personer jag inspireras av i höst
Foto: GettyImages.

Johannes Huebl har till största delen av sin karriär jobbat som modell för både de främsta modetidningarna men även varumärken såsom Ralph Lauren, Hugo Boss och Mont Blanc. Nuförtiden ligger dock större fokus bakom kameran då han till stor del jobbar som modefotograf. Förutom det är han tillsammans med Olivia Palermo som även hon är välkänd för sin oklanderliga stil. Förutom att Johannes klär oförskämt bra i kostym är hans mindre formella stil verkligen inspirerande. 

Här kan du följa Johannes Huebl på Instagram. 

Nick Wooster

Nick Wooster är till stor del känd för att bli plåtad av de främsta streetstyle fotograferna under modemässorna världen över, vilket är fullt förståeligt med sitt mycket unika uttryck. Nick har jobbat med Barneys New York, Bergdorf Goodman och Neiman Marcus olika butikskoncept men även med Calvin Klein, Polo Ralph Lauren och Thom Browne. 

Här kan du följa Nick Wooster på Instagram. 

Philip: Tre personer jag inspireras av i höst
Foto: GettyImages.


Dela på Facebook
Tweeta