Tre sorters favoritmüsli

Att frukosten är dagens viktigaste mål har vi nog alla hört till leda. Att många trots det struntar i att få sig den är minst lika känt. Efter succén med konceptet lösviktsmüsli gör nu Risenta sitt för att vända trenden och släpper tre nya sorter, baserat på våra egna müslifavoriter.

Johan Magnusson  |  Publicerad 2011-09-21 11:35  |  Lästid: < 1 minuter

Bild 429756När Risenta nu tar fram de första produkterna där de, och inte vi kunder, själva har valt ingredienser står fruktigt, fröigt, nötigt och nyttigt i fokus och resultatet baseras på beprövade ingredienser.
– Utifrån de storsäljare vi haft på lösviktsmüslin har vi satt samman tre välbalanserade smakupplevelser som vi är väldigt nöjda med. Vi har en lång och gedigen kunskap om de ingredienser som traditionellt används i müsli och nu är det väldigt roligt att lansera egna färdiga müsliblandningar, säger Johanna Dannesund, marknadsansvarig på Risenta.
Produkterna i den nya serien har tagits fram med hjälp av den välmeriterade svenske kocken och professorn i gastronomi, Gert Klötzke. De heter alla Müsli – din favoritblandning i följande tre sorter:

50% Frukt, Nötter och Kärnor: Helt utan tillsatt socker med flingor, aprikoser, russin och dinkelpuffar.

Russin Tranbär Crisp: Innehåller också solroskärnor, flingor, pumpakärnor och dinkelpuffar. Låg andel tillsatt socker.

Russin och Fikon: Glutenfri. Innehåller dessutom solroskärnor, pumpakärnor, boveteflakes, rispuffar och cornflakes.


 

Bild 429757
Säljs nu för 25 kronor i en stor andel livsmedelsbutiker.
Dela på Facebook
Tweeta