Urbanears släpper smidiga och bärbara högtalaren ”Rålis”

Den nya högtalaren har över 20 timmars batteritid, släpps i tre olika färger och ser ut att göra jobbet på sommarens parkhäng. Se alla högtalare från kollektionen här!

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2019-05-02 13:34  |  Lästid: 2 minuter

En bärbar högtalare är på många sätt den främsta ingrediensen för det ultimata sommarhänget. Men smidig ska den vara! Då man på vägen till parken ofta har famnen full av prylar (inte minst den heliga picknickkorgen) så får högtalaren gärna gå att hänga på lillfingret samtidigt som man konkar på resten.

Hörlursmärket och näst intill folkliga Urbanears är kanske mest känt för sina designikoniska hörlurar Plattan. Nu har märket presenterat vad som verkar gälla för den som vill nå långt med både högtalarbatteri och smidighet. Den nya högtalaren Rålis är framtagen för att alltid följa med dig oavsett stundens infall och spelar ljud från både fram- och baksidan, vilket ska bjuda på en rik och rumslig ljudupplevelse.

Urbanears släpper smidiga och bärbara högtalaren

Rålis har funktioner som 20 timmar trådlös speltid och en inbyggd powerbank gör att du enkelt kan njuta av timmar med musik utan att behöva ta slut på telefonbatteriet. Rålis är även vattentät och du kan också ansluta tre enheter samtidigt för en delad musikuppspelning.


Högtalaren släpps i färgtappningarna Mist Grey, Haute Red samt Slate Blue och har inbyggda knappar, symmetriskt perforerade metallfrontar och en stark bärrem som är till för att frambringa en ren och minimalistisk paketeringskänsla.

Urbanears släpper smidiga och bärbara högtalaren

Urbanears Rålis finns att köpa den 7 maj för 1 995 kronor.Dela på Facebook
Tweeta