Ursnyggt: Integrera mera

King ger dig sju klockor med integrerade länkar, automatiska verk och lövtunn profil.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2018-03-30 11:40  |  Lästid: 3 minuter
Ursnyggt: Integrera mera

1. Audemars Piguet, Royal Oak 

Audemars Piguet revolutionerade klockbranschen med Gerald Gentas mästerverk Royal Oak, som än i dag får ses som startpunkten för lyxklockor i stål. 

Pris: 968 500 kr.

Ursnyggt: Integrera mera

2. Hublot, Classic Fusion Titanium Bracelet

Hublot har främst gjort sig kända för klockor med band i gummi, men de har även ett par modeller på länk. Här i modellen Classic Fusion med boett och länk i titan. 

Pris: 88 000 kr.

Ursnyggt: Integrera mera

3. Vacheron Constantin, Overseas

Vacheron var tredje företaget ur den heliga treenigheten att satsa på denna typ av lyx-klockor i stål. Deras modell gick under namnet 222 och utvecklades sedan till Overseas. 

Pris: 217 000 kr.

Ursnyggt: Integrera mera

4. Piaget, Polo S

Piaget är nog främst förknippat med sin lövtunna kostymklocka Altiplano. För bara något år sedan gav man sig in i lyxsportsegmentet på allvar genom lanseringen av modellen Polo. 

Pris: 93 500 kr.

Ursnyggt: Integrera mera

5. Tag Heuer, Link

En lite annorlunda modell som får representera Tags bidrag i segmentet. Modellen Link återupplivades nyligen och kännetecknas av den karakteristiska länken som är integrerad i boetten. 

Pris: 27 000 kr.

Ursnyggt: Integrera mera

6. Girard-Perregaux, Laureato

Girard-Perregaux är i dag lite av en doldis i klocksammanhang men har genom historien alltid varit förknippat med hög kvalitet. Deras version i segmentet heter Laureato och nylanserades nyligen i en 42 mm stor boett.

Pris: 100 400 kr.

Ursnyggt: Integrera mera

7. Patek Philippe, Nautilus 

Patek Philippe var ett av de företag som kontrakterade Genta efter succén med Royal Oak. Resultatet blev modellen Nautilus som lanserades 1976. 

Pris: 282 000 kr.

Ursnyggt: Integrera mera

Ursmart kap: Knut Gadd Decagon

Känner man att budgeten är något mer begränsad så har svenska Knut Gadd specialiserat sig på klockor med just den här typen av design bestående av en väldigt tunn boett som möjliggörs av ett japanskt quartsverk.

Pris: 1 790 kr.

Dela på Facebook
Tweeta