Vans ComfyCush Era ”känns som att gå på moln”

Vans  |  Publicerad 2019-02-21 10:46  |  Lästid: 2 minuter

Världens mest inflytelserika skejtvarumärke heter som bekant Vans. Så har det sett ut sedan starten i Kalifornien 1966 och av allt att döma ska det så förbli. Framgången bygger delvis på den supergreppiga ”våffelsulan” som med åren har blivit oumbärlig för den som åker bräda.

Vans ComfyCush Era ”känns som att gå på moln”

Nu vill man stärka greppet ytterligare och samtidigt passa på att vrida upp bekvämligheten till max. Därför lanserar man nu ComfyCush, en ny teknologi med fokus på komfort. Först ut att föräras med denna moderna innovation är Era, den ikoniska modell som togs fram efter att skejtlegendarerna Tony Alva och Stacy Peralta bad Vans om skor specifikt utformade för skejtande.

Vans ComfyCush Era ”känns som att gå på moln”

I dag funkar Era lika bra på kontoret som på brädan, men modellens arv har alltid vårdats ömt av såväl varumärket som skejtkulturen. På samma sätt är ComfyCush Era trogen originalet, så här säger Matthew Pino, Global Product Merchandising Manager på Vans. 

Vans ComfyCush Era ”känns som att gå på moln”

– Ofta leder designuppdateringar till alldeles för drastiska förändringar, men det bästa med ComfyCush Era är att den fortfarande är den där klassikern. På avstånd ser man ingen skillnad på originalet från 1976 och ComfyCush Era.

Modern teknik och gedigen research ligger bakom ComfyCush Era, den mest bekväma skon på Vans-hyllan hittills. Eller för att citera varumärket själva: ComfyCush Era känns som att gå på moln.

Dela på Facebook
Tweeta