Vårens vinnarkrämer: 5 produkter för en bättre hy och fräschare look

King listar produkterna som hjälper mot torr och känslig hud.

Daniel Lindström  |  Publicerad 2023-03-10 16:38  |  Lästid: 2 minuter

1. Stärkande barriär: Biotherm Cera Repair Barrier Cream

450 kr/50 ml

Biotherms dagkräm har en lugnande effekt på huden, återfuktar och förbättrar dess elasticitet. Ingredienserna har 94 procent naturligt ursprung och krämen har även förpackats miljömedvetet med återvunnet glas. Eftersom din hudbarriär påfrestas dagligen av yttre faktorer är det bra att jobba förebyggande med denna produkt.

2. Lätt fuktbomb: Kiehl’s Ultra Facial Cream

330 kr/50 ml

Populär ansiktskräm för torr hud som ger 24 timmar fukt. Formulan tas snabbt upp av huden och känns märkligt nog inte fet. Kan användas både på morgonen och kvällen den här tiden på året.

3. Silkeslen rengöring: Paula’s Choice Resist Optimal Results Hydrating Cleanser

300 kr/190 ml

Att tvätta ansiktet med rätt produkt är lika viktigt som att ha en bra återfuktande kräm. Detta är en rengöringslotion anpassad för alla hudtyper men passar extra bra för torr och irriterad hud. Tar bort smuts, mjukgör och ger huden näring.

4. Bra väderskydd: Aesop Elemental Facial Barrier Cream

525 kr/60 ml

Idealisk för dig som lider av torr hud. Krämen appliceras på nyrengjord hud där den mjukgör, återfuktar och ger en barriär mot väderelementen. Inne-hålet är extremt lent och mjukt, en njutning att använda i ansiktet.

5. Återfukta med glow: Ole Henriksen Barrier Booster Orange Ferment Essence

595 kr/120 ml

Vi har alltid gillat Ole Henriksens produkter, denna är inget undantag. En essens med syra och vitaminer som återfuktar, skyddar huden mot fria radikaler, stärker upp din hudbarriär och ger ett snyggt glow. Använd morgon och kväll efter rengöring under dina övriga produkter.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-03-10 16:39