Andreas Weinås väljer: Fyra västar att bära i vinter

Håll värmen med stil i vinter.

Andreas Weinås  |  Publicerad 2022-12-02 11:22  |  Lästid: 2 minuter

Västen är ett klassiskt plagg som kan bäras mellan olika säsonger och ge en härlig dimension till din övriga klädsel. Beroende på tjocklek och utförande kan västen bäras under en ytterrock men lika gärna över en kavaj, likt stilsäkra män i Milanos finansdistrikt.

Andreas Weinås

Herno, Nuage Down Vest Taupe

Norditalienska Herno är experter på tekniska ytterplagg och förenar funktionalitet med elegans på ett utmärkt sätt. I färgen taupe får man ett alternativ som fungerar till såväl benvita byxor som jeans. 4 799 kr.

Canali, High Performance Down Vest Beige

Italienska Canali har för säsongen skapat en lyxig väst i kombinationen flanell och polyester. Västen är fodrad med dun för att hålla torson varm även vintertid och kombineras med fördel med en kashmirpolo. 8 599 kr.

Stenströms, Padded Nylon Vest Brown

En fodrad väst i nylon är ett perfekt plagg under mellansäsongerna vår och höst men fungerar även bra som lager under till exempel en ytterrock när temperaturen sjunker. 2 499 kr.

Rose & Born, Navy Suede Vest

Det kanske lyxigaste utförandet av västen är enligt mig i dunfodrad mocka, och då är nyanser av mörkbrunt eller som här mörkblått alltid ett säkert kort. 6 995 kr.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-12-02 11:23