Versace återlanserar Notorious B.I.G:s ikoniska solglasögon

Nu kan du maxa 90-talet mer än någonsin tidigare. Versace släpper "Medusa sunglasses", som bars flitigt av raplegendaren Notorious B.I.G. på konserterna alla 90-talsdyrkare önskar att de var på.

Marlon Appelgren  |  Publicerad 2018-10-08 13:55  |  Lästid: < 1 minut

När det kommer till hiphop och mode finns det en hel drös av olika trender att se tillbaka på från 90-talet. En del är vi väldigt glada över att vara förbi, medan andra körs flitigt idag av en och annan som önskar att de levde, eller vill tillbaka till tiden då stiltermer som ”oversize” och ”baggy” var ett faktum.

Som om det inte vore nog med 90-talshype är nu en av accessoarerna från en av de allra största och mest ikoniska artisterna från decenniet tillbaka. Vi pratar förstås om den legendariske New York-rapparen Notorious B.I.G, och det är hans välkända solglasögon ”Medusa sunglasses” som återlanseras av lyxmärket Versace i höst. 

Versace återlanserar Notorious B.I.G:s ikoniska solglasögon
Foto: Versace

Tillsammans med 90-talets hiphoplegendar 2Pac, cementerade Notorious B.I.G. sitt rykte som en självklar stilförebild för hiphop-stilen under 90-talet, och var en av de första rapparna som började samarbeta med det italienska modehuset. 

Tyvärr verkar inga svenska återförsäljare vara i synhåll för glasögonen, som åtminstone kommer gå att inhandla på Barneys onlinebutik för cirka 2 670 kr. 

Glasögonen släpps den 8 oktober och finns bara i sortimentet för en månad.

Läs också:Dela på Facebook
Tweeta