Vilka trender är på väg? Se Hermès herrvisning – live från modeveckan i Paris

Glöm David Beckham och Anna Wintour – du som King-läsare sitter frontrow när Hermès visar sin kommande herrkollektion. Faktum är att du sitter där redan nu.

Rasmus Blom  |  Publicerad 2022-06-25 12:40  |  Lästid: < 1 minuter

Paris modevecka pågår för fullt och du kanske inte startar dagen med en kaffe och croissant på Café de Flore, äter en trivsam lunch i solen på Loulou, smiter iväg på Hermès modevisning innan du tar en fördrink på Hotel Costes och avslutar med en bättre middag på Caviar Kaspia. Snarare kanske du tillbringar dagen på en punkterad luftmadrass mitt ute i ingenstans efter ett par Bäska Droppar för mycket som får senapssillen att vända sig i magen och sätta kurs norrut.

Om så är fallet kan vi trösta dig med en mental flygbiljett till Paris och en digital plats framför en av modeveckans absoluta höjdpunkter. King livesänder nämligen när anrika lyxvarumärket Hermès presenterar nästa års vår- och sommarkollektion med en påkostad modeshow i Paris. Bänka dig här framför datorn, mobilen eller läsplattan och få en exklusiv förhandstitt av hur herrmodet ser ut 2023.

Hermès MRTW (Men’s Ready To Wear) SS23 visas live klockan 15:00 här nedan, men den går förstås lika bra att se i efterhand.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2022-06-25 14:35