Mästarmöte

Sveriges EM-hopp Ola Toivonen och Sebastian Larsson är modeller i Brothers senaste kampanj.

Martin Ödman  |  Publicerad 2012-03-07 09:40  |  Lästid: 2 minuter
Mästarmöte
Ola Toivonen och Sebastian Larsson är bolltrollande Brothersmodeller.

Plåtningen hölls delvis utomhus i ett kyligt London. Berätta om den.
Ola Toivonen (OT): Det var jävligt kul. Men svårt. Jag trodde inte man behövde koncentrera sig så mycket. Fram emot efter­middagen var jag helt slut och började tappa fokus. Då fick man verkligen bita ihop för att orka med. Men jag tycker vi blev skitbra på bild. Jag gillar att se snygg ut.
Sebastian Larsson (SL): Jag håller med. Det var ovant, men kul.

Hur klär ni er privat?
SL: Jag är en jeans och t-shirtkille. Det är inte direkt så att jag springer runt i kostym till vardags. Då skulle jag känna mig rejält obekväm. Men jag gillar mixen av dressat och casual, ungefär som det vi har på oss på bilderna.
OT: Jag är knappast en kostymnisse jag heller. Det blir mycket jeans, sneakers och hoodie för mig.

Vem är mest fåfäng i landslaget?
OT: Chippen. Han håller ju på med sitt hår hela tiden. Verkar inte som att han någonsin får till det, så ofta som han byter frisyr.

Vem har sämst stil?
OT: Andreas Granqvist, tycker jag. Han försöker och försöker, men det funkar liksom inte ihop, det han sätter på sig.


Vi byter ämne. Hur går det för Sverige i EM?
OT: Jag tror att om vi spelar på topp har vi en jävligt bra chans att gå vidare. Men det räcker med att tappa fem procent så kan vi packa och åka hem. Första matchen är nyckeln till fortsättningen. Vi bara måste vinna den.

Ola, du har ju blivit framröstad som "det största rövhålet" i holländska ligan av läsarna i ansedda tidningen Voetbal International. Hur ser du på det?
OT: Ja, det är ju ingenting man blev direkt glad för.
SL: Va, har du? Det skulle jag bli skitstolt över.
OT: Jaså, det blev inte jag. Det var ju inte direkt någon utmärkelse som gick rakt in i hjärtat, om man säger. Men jag försöker att inte tänka på det. Kanske hade det att göra med att jag sänkte Holland i EM-kvalet precis före den där omröstningen. Eller för att jag inte bryr mig om vad jag säger. Jag gör mål. 

Mästarmöte
Mästarmöte
Dela på Facebook
Tweeta