• Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!

 • "Roligare att läsa om jeans än att prova dem"

  King presenterar stolt vårt senaste bloggtillskott Erik Gripenholm, som kommer att skriva om allt denimrelaterat.

  Kings Erik Gripenholm.

  Berätta om din blogg, vad handlar den om?
  – Den kommer att handla om jeans. Men mer om jeans ur ett popkulturellt perspektiv, snarare än djupdykningar i kvaliteter, sömmar och andra mer tekniska spörsmål. Det kan säkert vara intressant, men eftersom jag själv somnar så fort jag försöker läsa om varpar och stadkanter så är det bättre att andra får skriva om det. Sen kommer jag såklart berätta om nyheter och snygga jeansplagg.

  Hur ser din egen relation till jeans ut?
  – Jag har ett avslappnat förhållande till jeans. Jag är långt ifrån besatt, men som hos många andra män utgör jeansbyxan otvivelaktigt basen i min garderob. Ett tag försökte jag göra motstånd och använde inte jeans på säkert ett år. Men det blev ohållbart i längden. Rosa chinos och sånt där. Inte bra. Så nu har jag jeans på mig igen.

  Du gör comeback på King, var i all sin dar har du hållit hus?
  – Jag har jobbat lite på DN, Dramaten och frilansat sen dess. Och drivit mitt reggae sound system Fast Forward Sound. Och dragit igång en biodling. Och fikat en hel del.

  Till sist, varför ska man läsa din blogg?
  – För att det i alla fall är roligare att läsa om jeans än att prova jeans. Att prova jeans är både omständigt och dyrt. Man måste ta av sig skorna och byxorna och allt det där. Och sen är ändå alla byxor man trodde att man skulle passa i så små att kalsongerna korvar sig. Att läsa om jeans är både gratis och bekvämt.

  Läs Kings nya blogg här >>

 • Få kingmagazine.se's nyhetsbrev

  Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!